The_DoctoR Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Nová škoda octavia RS má červenou barvu, která si říká "červená corrida", netušíte někdo jaký má kód nebo kde bych to mohl zjistit? Díky. Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Dřív kódy barvy bejvali napsaný na papírovým štítku, kterej je nalepenej na podlaze kufru vedle prolisu na rezervu. Třeba OIII to má stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Kuk do přílohy Prehled_lak.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 12. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Díky a jakej kod mám říct lakýrníkovi? V příloze u těch barev je vic kodu a čísel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Já, když jsem sháněl barvu ve spray, tak jsem hledal podle čtyřmístnýho čísla. Když mu řekneš všechny, tak to nebude nic proti ničemu. On si s tím jistě poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Díky a jakej kod mám říct lakýrníkovi? V příloze u těch barev je vic kodu a čísel... a co se podívat do TP? -vždycky tam byly kódy barvy vozidla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 , ale The_DoctoR neříká že má k dispozici TP k O3 této barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 to je sice pravda, ale protože si pamatuji tento jeho příspěvek, proto jsem napsal co jsem napsal, myslím si, že ten člověk trochu mimo, nebo nevim, co si myslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifko106 Vloženo 30. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2024 Čaute chalani vedeli by ste my pomôcť potreboval by som vedieť aký kód farby dávali na Octavia 3fl RS biela ?? Dávali len jeden odtieň?? Lebo pri rezerve som štítok nenašiel díky moc za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2024 Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.