Keyba Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Vyrabel jsem si multifunkcni rele ktere se chova podobne jako CH a LH. Napojene je jen na predni LED svetla, senzor jsem tam nakonec ani nedaval. Doba svitu je nastavitelna, spotreba minimalni a vypada to efektne Aktivace sviceni CH zacina pri vypnuti svetel (denni mi zustavaji svitit jeste 50s po zhasnuti). Kdyz jedu jen s dennima, sviti pak asi polovicni cas... Jen jeste resim kam napojit LH... Potrebuju signal (kratky +12V) pro aktivaci toho rele. Napada me jedine vzit to z napajeni motorku pro odemykani dveri.. Nevite nekdo ktery je to konektor a pin na dverove jednotce? Nebo kde bych nasel takovy signal? Diiiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pixel101 Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 Konfigurace s dešťovým senzorem bez funkce světelnýho senzoru normálně existovala a v tomhle případě elektrika světla neřídila. Senzor komunikuje s ŘJ centrální elektriky po datový sběrnici, kterou posílá informace o světle i dešti, ale jednotka, která není nakódovaná na spínač s funkcí AUTO/TUNEL (a ten spínač v autě neni) tu informaci o světle ignoruje. Stačí ale vyměnit spínač světel, dotáhnout k němu jeden kabel a správně nakódovat a funkce světelnýho senzoru začne fungovat. Muze mi nekdo poradit odkud kam natahnout kabel aby jsem zprovoznil funkci Auto- tunel. Mam octavu 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Prosím poraďte. Vag má známý a nakoduje,jen bych potřeboval znát cestu a co tam změnit. Mám octavii 2008 před fl. Leaving home mě funguje. Jednou mě šel i coming home, pak jsem si nastavil přes caristu v telefonu na automatiku vše a už mě nešlo nic. Senzor světla nemám, tak jsem nastavil ch/lh na nastavení aby svítil i ve dne ale už funguje jen coming home. Nevíte jak to nakodovat aby fungoval i leaving home? A taky co ještě lze dokodovat? Výbava elegance. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.