vonsakjakub Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Uz ma sralo ta pogumovana osuchana cast tak som si to takto mensie trosku stuinil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 perfektní, na něco podobnýho se na jaře chystám, akorát do bíla asi dipem, a jsem rád že to u někoho vidim jak to finálně bude vypadat, super, pár věcí na doplnění se zeptám, třeba to ještě někomu pomůže, to pogumování jde z toho dobře? nechat odmočit a umejt nebo si to škrabal? pak sem mě zajímá, co obnáší sundání těch rámečků okolo kliky a vejškáčů, bál jsem se že to dolu nepude a že to nebudu moc stříknout, musel dolu asi tapec předpokládám a ze zadu odcvakat nebo jak? A druhý když vyndáš ten výdech klimy, tak jde dobře ten rámeček sundat, aby se to žebrování nepoškodilo či nenastříkalo taky? jinak zadní panel si asi dělal dle dílenský příručky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 15. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 takze to pogumovani jsem zbrousil vybracni bruskou a potem do hladka rucne 600 smirglom ked cches na dverach striekat pri vyskacoch tak je dobre si dat dole tapec a piekne to z vnutra poodcvakovat ja osm to skusal s vonka ale neslo to a ano ked vindas vydech klimy tak to ide pekne odcvaknut len id postupne lebo je to take krehke a rado to praska jdi po stupne podcvakovat a zadni panel jsem delal tak vse jde piekne jen vycvaknout a potem su tam dva sroby ktere odsrobujes a vyndas to ven ale nejdriv vyndel popelnik potem vydech a nokec tu hornou cast kde jsou vyhrivani sedacek a potom odkrut ten ram ide to lehce ale ty vydechy si poodcvakuj to se ti bude zle delat s nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 doktorone, ja som akurat robil madlá v interieri a to pogumovanie islo dole technickým benzínom. namocil som handricku pretrel som to asi 3x a samo sa to zacalo "šúpať". nič som ani nedemontoval. planoval som dat foto ale dnes uz nestiham, letim na oslavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 ty jo paráda, já právě taky okolo těch kliček jsem to jednou chtěl odcvaknout bez sundání tapecu a nešlo to, takže jsem si řikal, že tapec musí dolu, paráda, bohužel doma neni garáž, ale na velků noc jedu asi na 10 na slovensko, takže u šváry to na zahradě v pohodičce snad za den zvládnu, pokud bude trochu hezky, super, nemůžu se dočkat a na sraz to snad bude hotové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Pokud jsi chtel demontovat kliku celou s tim rameckem tak jsi to ani nemohl odcvaknout protoze je to vzadu snad na 2 sroubkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Mě se to líbí. Pěkně s fotkama. Teď nemám na mysli barvu, to je věc vkusu, ale že sis tím pěkně pohrál a sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 ne kliku, jen ten rámeček okolo, ale odloup jsem vzádu kousek a už to uplně dobře nešlo zpět, tak jsem toho nechal, právě z důvodu, že se to asi musí zezadu odcvaknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 tak tak len zo zanu odcvaknut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Vyzerá to fajn na niečo podobné sa chystám tiež .. všimol som si že si máš chrom pásik na palubke, tiež som dával ale trochu tenší aby to pekne okopírovalo tú medzeru a dával som to skoro po celom interiéri .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Já chci udělat něco podobnýho ale líbí se mi lesklá černá.Jak má edition 100.Už ví i kolik to stojí.čím si to stříkal?Obyč sprejem na plast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 myslím, že lesklá černá v interieru je o průser. Každá nerovnost vynikne a každý ohmatání na tom zůstane. To bych si ještě jednou rozmyslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 to je taky fakt.to ohmataní vidím u ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Ja mam tu cernou v edici 100 a pohoda myslim se to jmenuje black piano. Precijen na ten dekor tolik nesahas max na popelnik a ja nekourim takze ok.kdyz uz tak otisky tam videt jdou ale stejne je to hned zapraseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 jo jo piano.v autorizáku za přední komplet chtěli asi 12 litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 To je slusny. Ale jeste k tomu patri i dekor na dverich ty listy a popelnik s dekorem zezadu na loketce. To se na cenu uz ani neptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Mě se líbí ve dveřích ten chrom.Mám ten tmavší ale hezčí je ten světlejší.Viděl jsem bouračku LaK byl bouchlej na předek 2.8 automat za 60litrů.Kdybych jí koupil vzal si introš kola a navigaci a zbytek prodal za 40litrů tak bych udělal dobrej obchod.Já se rozmejšlel a za tejden bylo auto fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 I ja jsem ho chtel brat. Ale bylo prodany do svitav k oprave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 já sháněl xenon tak sem byl na bazoši věčně.Psal sem mu a poslal mi pár fotek.Byli tam i sluchátka.Ted tam maj 1.9 96kw ale nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Jj hlavne ta cena 60 byla naprosto blazniva :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 blázniví sme my že sme si ho nechali utýct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Mě přišla sms že vozidlo je k vidění v zastoupení VW Svitavy kde probíhá servis a prodej vozu.Nevěděl sem k čemu to je tak možná je to k tomu autu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Pošli mi tvojí adresu chtěl bych se podívat na ten dekor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 No oni ho koupili nekde z cech protoze jsem se na nej chtel jet podivat a rekli az pristi tyden ze cekaj nez ho uvolni na pojistovne. No a pak jsem jen videl jak je na bazosi vyfocenej ten zelenej LaK a k tomu koupim dily na predek nejlepe v barve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.