Joly Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Přestal mi fungovat jeden drát ve vyhřávání zadního skla. Reklamoval jsem to v servisu. Reklamaci neuznali s tím, že se jedná o mechanické poškození. Je pravda, že v tom nefunkčním drátu je v jednom místě drobný důlek. Sice to není tragická závada, ale mne to přesto vadí. Samozřejmě, že se jedná o drát, který je cca uprostřed okna. Nemáte někdo tip jak to opravit ? Měnit celé sklo se mi samozřejmě nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Ja som to davno opravoval este na favorite pouzitim elektrovodiveho laku EL-2 Ag elektrovodivy lak. jednoducho som prerusenie prelakoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 7. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 (editace) aha, dobry napad, dik za tip Editováno: 8. Srpen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Netýká se to přímo poruchy vyhřívání, ale nic podobnýho jsem nenašel. Když zapnu vyhřívání zadního skla, tak mi na chvilku pohasne přístrojovka i osvětlení interiéru, během chvilky se to zase spraví. Dneska u nás bylo -12 a to pohasnutí bylo docela výrazný. Při vyšší teplotě je to pohasnutí poměrně nevýrazný. Čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 podla mňa je to normálne .. keďže vyhrievanie okna dosť žerie tak otáčky motora resp alternátor sa prispôsobuje odberu. možno sa ale mýlim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Jj, urcite to bude tim, zere to jak svine. Staci porovnat aktualni spotrebu pri stani na miste s vypnutym a zapnutym vyhrivanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Jo,to má velkou spotřebu proudu.Ještě když se zapne vyhřívání sedadel a zrcátek tak je to velký odběr proudu.Nejlepší je nejdřív nastartovat motor a pak to teprve zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 (editace) Já to zapínám až po nastartování, to mně právě zarazilo, ale asi to bude tedy tím velkým odběrem. Díky všem za názory, nevěděl jsem, že to má takový odběr. Editováno: 29. leden 2010, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buba.brno Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Ahoj, nefunguje mi vyhřívání zadního skla na Roomsteru. Je odporový drát v sérii? Při umývání zadního okna, se mi podařilo ulomit na zadním skle packu od napájení. Tu jsem přilepil dvousložkovým lepidlem s pilinami mědi, aby byl spoj vodiví. Hledám další přerušení. Děkuji za rady a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buba.brno Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Při proměřování odporového drátu zadního skla jsem zjistil, že poslední vodič pod stěračem je několikanásobně přerušený. Rozhodl jsem pro výměnu. Nové zední sklo na Roomstera bez práce stojí 3.097,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.