Trautenberk Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Všiml jsem si tohoto "vtipného" zvuku od turba, co by mohlo být špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 A jsi si jistý,že to je turbo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 No nevím, soudím podle poklesu otáček.. Každopádně si rád nechám poradit co kde zkusit a hledat.. VAG vyjel bez chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 takže dva dny nic, v pohodě zvuk nikde, a dneska je tam zase slyšet.. Vedení zkontrolováno, regulace taky, podtlakový hadice taky.. tak vám nevím co s tím.. Auto normálně jezdí, zkoušel jsem jak jízdu na spotřebu (+/- 0,3l stejná jako dřív) tak i pilu a taky si to nevzalo víc jak 6,5l.. Do nouzáku nic, VAG nic, test akčních členů taky v pohodě, jen při zkoušce ventilu n95 to tak divně hučí ale tak za 2s přestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 No mám tady sice hezký monolog, ale třeba to někdy někomu pomůže.. Je to zasekaná regulace na turbu. Možnosti Vyndat, rozebrat a vyčistit regulaci Vyndat, rozebrat a repasovat celek Vyndat a koupit nové Tak uvidíme jak dlouho vydrží, podle servisu pokud se nebude jezdit rally styl tak ještě vydrží vcelku dost, jelikož do nouzáku nepadá a navíc je tam rezerva, turbo podle logu tlačí sice víc kvůli regulaci ale zatím to jde. Prasátko na nové foukátko založeno, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.