Foxikfra Vloženo 4. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2023 Ahoj klucí, jaké maté podložky, případně ET na OC3 RS Facelift ? Ja dal 15mm na obě nápravy a řekl bych, že vzadu by to sneslo o něco méně. Kola R19 Xtreem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley81 Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února (editace) Čau chlapáci. Pokud mám Oktavii 3 4x4 po fcl s originálními koly 225/40/18 ET51, mohl by někdo poradit, jaké tam dát podložky, aby to vypadalo dobře a když budu naložený, tak aby jsem neškrtal o pneu. Přemýšlel jsem dát na předek 1-1.5 cm a na zadek 2-2.5 cm. Díkes za rady 🙂 Editováno: 10. Února, autor: Stanley81 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockhopper Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února Jak široké podložky byste koupili? Původně jsem měl Gemini 18” kola s ET51, nyní mám kola s ET40. Vpředu už není třeba rozšiřovat, vzadu by se tak 1-2 cm hodily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomat1 Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února A co máš prosím tě teď za kola? Jsou moc pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února Já mám na mé před FL : předek 1.5 cm a zadek 2.5 cm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.