The_DoctoR Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) Dobrý den. Sháním tento kompresor (originál škoda) s označením 8D0 012 615 B. Kde bych ho mohl sehnat a kolik asi stojí? Měl byse dávat ke každé nové Fábii II jako povinná výbava. Díky. Adam PS: Foto byse také hodilo Editováno: 17. Únor 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Sháníš sprej, nebo kompresor??? Přečti si někdy svůj příspěvek a jeho nadpis, než ho odešleš! Toto není poprvé. Číslo dílu je kompresor. A jestli ho hledáš, tak se třeba podívej do bazaru zde na foru. A co takhle použít Google? Nebo se zeptat v nejbližším dealerství Škoda? Sakra chlape, zlobíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 17. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) no sháním obojí, jelikož obojí je součástí výbavu, tedy kompresor i ten sprej... Jedno bez druhýho nejde...Tak promiŇ Editováno: 17. Únor 2014, autor: The_DoctoR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ak ti to počká do konca zimnej sezóny, tak ti môžem ti predať svoje. Plánujem nahradiť opravnú sadu plnohodnotnou rezervou.P.s.: Máte niekto odskúšané, či sa do kufra Fabie HB zmestí koleso 205/45 R16 vrátane zdviháka a kľúča v tom plastovom/polystyrénovom držiaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/7949-autokompresor-8p0012615a-nový-399-kč/ taky jsem ho kupoval od "davcatuma" a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Kubachu, ale sprej s ním nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Není k němu opravná sada na pneu. Ta možno za příplatek 100,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Já chtěl jen kompresor, ale jak píše Voice, sprej se dá za příplatek dokoupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Dík, já to tam v tom inzerátu přehlídnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolf138 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Tento nesmyslný sprej a kompresor vozím s sebou jako takovou zálohu z nouze. Samozřejmě jsem si koupil plnohodnotnou rezervu... Ten kompresor je dobrý na dohuštění mého biku, když přijedu na závody... a jsem líný hustit ručně. Jinak to mlíko je naprd.... Klidně daruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 (editace) Když jsme u těch kol a pneumatik, tak ani moc neodbočím od tématu, nebudu zakládat nové. Myslíte že elektrický utahovák/povolovák v odkaze je použitelný, nebo je lepší jednoznačně vzduchový s kompresorem a tuto myšlenku zavrhnout ? Neřeším konkrétní typ, ale jestli jsou tyto elektrické do garáže použitelné, dělám tři auta v rodině, pomohlo by to. http://aukro.cz/elektricky-razovy-utahovak-850w-extol-premium-i4113541045.html Editováno: 1. Duben 2014, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Najlepšie je kúpiť kvalitný momentový kľúč, na ktorom sa dá presne nastaviť maximálna sila. Tie stoja okolo 100 €. Ak ale chceš niečo automatické na uľahčenie práce, tak postačí aj elektrický uťahovák/povolovák. Čo som čítal a videl na videu, tak na domáce použitie úplne postačia aj elektrické ktoré sa zapájajú do 12V zásuvky auta. Dôležité je, aby sa dala presne regulovať sila. Čo ja viem, tak u Škodoviek by mal byť moment uťahovania 120 Nm, takže by som hľadal taký uťahovák/povolovák, ktorý sa dá nastaviť presne na túto hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Na moment mám lámací momenťák, jde mi pouze o to, jestli ten elektrickej povolovák/utahovák udělá-urychlí bez problémů svojí hobby garážovou práci při sezónním přezouvání. Prostě jestli je v domácím garážovém prostředí alespoň trochu konkurenceschopnej vzduchovému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Určite je. Ako som písal, to zvládnu aj tie na 12V. Ľudia ich často používajú napr. na trackdayoch, kde vďaka tomu ľahko a rýchlo menia kolesá, a na nich cestné pneu za slicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Ahoj chci se zeptat .. je k opravné sadě automaticky i kompresor? Koupil jsem auto a mám tam jen hadičku a sprej .. tipuji že bývalý majitel si kompresor přivlastnil co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Ano mal by tam byt,ta sada byva dokopy..kukni sa sem do bazaru urcite tam najdes,pripadne bazos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Já jsem kontaktoval známou která má kontakt na jejího známeho od kterého je to auto .. takže jsem jí hned říkal ať se zeptá kde zahodil kompresor že tam patří a chci ho .. tak uvidíme jak to celé dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Radšej si zožeň rezervné koleso. Ten kompresor ledva stačí na nafúknutie matraca, neviem si predstaviť že by som tým mal tlačiť do kolesa 2 bary.Ďalia vec je to, že okrem ľahkého defektu napr. od klinca je tá opravná sada tak na dve veci. Ja som už musel volať v noci priateľov s Fabiou aby mi požičali rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Mam tiež kompresor ale neviem či tam je zavarena matica na upevnenie kolesa. Ešte som nevybral tu penovu vložku. Mate tam to ukotvenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.