Publikováno Únor 17, 201411 r Dobrý den. Sháním tento kompresor (originál škoda) s označením 8D0 012 615 B. Kde bych ho mohl sehnat a kolik asi stojí? Měl byse dávat ke každé nové Fábii II jako povinná výbava. Díky. Adam PS: Foto byse také hodilo Upraveno Únor 17, 201411 r od Pawouk Upraven název vlákna.
Únor 17, 201411 r Sháníš sprej, nebo kompresor??? Přečti si někdy svůj příspěvek a jeho nadpis, než ho odešleš! Toto není poprvé. Číslo dílu je kompresor. A jestli ho hledáš, tak se třeba podívej do bazaru zde na foru. A co takhle použít Google? Nebo se zeptat v nejbližším dealerství Škoda? Sakra chlape, zlobíš.
Únor 17, 201411 r Autor no sháním obojí, jelikož obojí je součástí výbavu, tedy kompresor i ten sprej... Jedno bez druhýho nejde...Tak promiŇ Upraveno Únor 17, 201411 r od The_DoctoR
Únor 17, 201411 r Ak ti to počká do konca zimnej sezóny, tak ti môžem ti predať svoje. Plánujem nahradiť opravnú sadu plnohodnotnou rezervou.P.s.: Máte niekto odskúšané, či sa do kufra Fabie HB zmestí koleso 205/45 R16 vrátane zdviháka a kľúča v tom plastovom/polystyrénovom držiaku?
Únor 17, 201411 r http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/7949-autokompresor-8p0012615a-nový-399-kč/ taky jsem ho kupoval od "davcatuma" a spokojenost
Únor 19, 201411 r Tento nesmyslný sprej a kompresor vozím s sebou jako takovou zálohu z nouze. Samozřejmě jsem si koupil plnohodnotnou rezervu... Ten kompresor je dobrý na dohuštění mého biku, když přijedu na závody... a jsem líný hustit ručně. Jinak to mlíko je naprd.... Klidně daruji.
Duben 1, 201411 r Když jsme u těch kol a pneumatik, tak ani moc neodbočím od tématu, nebudu zakládat nové. Myslíte že elektrický utahovák/povolovák v odkaze je použitelný, nebo je lepší jednoznačně vzduchový s kompresorem a tuto myšlenku zavrhnout ? Neřeším konkrétní typ, ale jestli jsou tyto elektrické do garáže použitelné, dělám tři auta v rodině, pomohlo by to. http://aukro.cz/elektricky-razovy-utahovak-850w-extol-premium-i4113541045.html Upraveno Duben 1, 201411 r od dick
Duben 1, 201411 r Najlepšie je kúpiť kvalitný momentový kľúč, na ktorom sa dá presne nastaviť maximálna sila. Tie stoja okolo 100 €. Ak ale chceš niečo automatické na uľahčenie práce, tak postačí aj elektrický uťahovák/povolovák. Čo som čítal a videl na videu, tak na domáce použitie úplne postačia aj elektrické ktoré sa zapájajú do 12V zásuvky auta. Dôležité je, aby sa dala presne regulovať sila. Čo ja viem, tak u Škodoviek by mal byť moment uťahovania 120 Nm, takže by som hľadal taký uťahovák/povolovák, ktorý sa dá nastaviť presne na túto hodnotu.
Duben 1, 201411 r Na moment mám lámací momenťák, jde mi pouze o to, jestli ten elektrickej povolovák/utahovák udělá-urychlí bez problémů svojí hobby garážovou práci při sezónním přezouvání. Prostě jestli je v domácím garážovém prostředí alespoň trochu konkurenceschopnej vzduchovému.
Duben 1, 201411 r Určite je. Ako som písal, to zvládnu aj tie na 12V. Ľudia ich často používajú napr. na trackdayoch, kde vďaka tomu ľahko a rýchlo menia kolesá, a na nich cestné pneu za slicky.
Září 1, 201411 r Ahoj chci se zeptat .. je k opravné sadě automaticky i kompresor? Koupil jsem auto a mám tam jen hadičku a sprej .. tipuji že bývalý majitel si kompresor přivlastnil co?
Září 3, 201411 r Ano mal by tam byt,ta sada byva dokopy..kukni sa sem do bazaru urcite tam najdes,pripadne bazos.
Září 4, 201411 r Já jsem kontaktoval známou která má kontakt na jejího známeho od kterého je to auto .. takže jsem jí hned říkal ať se zeptá kde zahodil kompresor že tam patří a chci ho .. tak uvidíme jak to celé dopadne.
Září 7, 201411 r Radšej si zožeň rezervné koleso. Ten kompresor ledva stačí na nafúknutie matraca, neviem si predstaviť že by som tým mal tlačiť do kolesa 2 bary.Ďalia vec je to, že okrem ľahkého defektu napr. od klinca je tá opravná sada tak na dve veci. Ja som už musel volať v noci priateľov s Fabiou aby mi požičali rezervu.
Září 7, 201411 r Mam tiež kompresor ale neviem či tam je zavarena matica na upevnenie kolesa. Ešte som nevybral tu penovu vložku. Mate tam to ukotvenie?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.