kodiakk Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Ahoj, nemáte někdo radu nebo návod jak vyndat budíky, něco mi tam pořád drnčí a potřebuji se podívat co. Předem moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Demontáž – Vypnout všechny elektrické spotřebiče a vytáhnout klíč ze zapalování. – Volant vysunout k sobě a zaaretovat v nejnižší poloze. – Vycvaknout postranní ozdobné lišty -1- a -2-. – Uvolnit boční -3- a středový -5- ofukovač – Vyšroubovat šrouby -šipky- (1,5 Nm). – Tahem k sobě za kruhové ukazatele uvolnit panel přístrojů -4- ze zácvaků a vysunout. ..... a další obrázek – Stisknout západku -1- a vyklopením třmenu -šipka- odpojit svorkovnici. – Vyjmout panel přístrojů. Montáž Montáž se provádí v opačném pořadí, přitom je třeba dbát na následující: – Při montáži zmáčknout manžetu na vrchním krytu sloupku řízení lehce dolů a přetáhnout přes ní středící prvek na panelu přístrojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Díky moc, moc. Nemáš prosím ještě více návodu na rozebrání jiných věcí na Superbu. Hledal jsem a nikde jsem nic nenašel. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Návod je čerpaný z programu ELSA 4.0 (když pohledáš na netu, seženeš) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Díky, pohledám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Tak jsem hledal ale vždy to bylo nefunkční nebo to hází chybu. Z jakého zdroje to máš ty, máš nějaký funkční link? jsem v tomto ohledu nováček, . Díky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 hellshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrabicky Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Ahoj. Chtel jsem se zeptat. Kdyz budu dementovat budiky a odpojova je ze svorkovnice a nasledne je vracet zpet. Bude vse fungovat? Nebo se musi budiky znovu "parovat"? Moc dekuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 rob to pri odpojenej batérii a nebude problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.