Bonder Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Zdravím pánové, jakým nejlepším způsobem nalakovat masku na černo? Myslím konkrétně ten chromový rámeček. Plastidipem nebo komaxitem? Dá se to zmáknout i doma? Moc zkušeností nemám, tak nevím jestli to nenechat lakýrníkovi, který mi rovnou udělá i kliky dveří atd. díky za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Dělal jsem to plastidipem a už je to na autě skoro rok a v pohode. Žádný blednutí ani popraskani se zatím nekoná. Jen je to matný, ale já to tak chtěl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 a podklad jsi nějak upravoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 ja to mam tiez plastidipom uz 3 roky a je to uplne v pohode... a zvladol som to aj doma.. staci len odmastit a mozes striekat.. ja som si este pozakryval vsetko co som nechcel mat nastriekane. a dnes uz ja plastidip aj leskly takze to je podla mna idealne riesenie.. keby sa ti to casom prestalo pacil jednoducho sa da vratit nas5 na chrom narozdiel od striekania farbou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Sorry, nějak jsem zapomněl odpovědět. Podklad jsem žádnej nedělal, jen jsem to odmastil a dal asi 5 vrstev Dipu. Rámeček jsem sundal z auta, takže jsem si to v pohodicce nastrikal v dílně a druhej den nahodil na auto. Vzhledove jako matnej lak. Poškození od kamínků žádný a to jezdím po nehezkych cestách. Kdykoliv mě černá přestane bavit, můžu to oskrabat a chrom je zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Já ji taky lakoval,dával jsem pod základ a pak 3vrstvy laku a kaminky mi ji oťukaly a začalo se to loupat,tak jsem to nechal polepit folii,černej karbon a drží to už cca 3roky.Ale už se mi omrzela a přemejšlím o jiné variantě.Klidně tu moji vyměním za origo kdyby někdo chtěl mám ji u sebe ve vláknu.Polepoval ji člen fora-Lukason.Lak je řekl bych lepší v tom,že je vše pravidelné a hladké ta folie se musí nahřejvat trochu se sem tam v ohybech zkrabatí,ale ve finále to není vidět,kreje to z jedné strany mřížka a zdruhé maska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 plastidip vidím asi jako nejlepší řešení. Jen mě zajímal jak ošetřit ten podklad. S fólií jsem si hrál na svém prvním autě a bylo to celkem peklo. To jsem dělal jenom sloupky Díky za rady a tipy. Jak bude čas, tak se k tomu snad už dokopu to udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 očistiť, odmastiť a nastriekať. tam nepotrebuješ žiadny zdĺhavý proces. maximálne keď máš veľké nerovnosti, môžeš jemne zbrúsit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Zdravím, mohl by někdo poradit jak vyndat jenom samotnej ten chromovej díl masky jestli to jde? Dokázal jsem sundat jenom celou masku, která je připevněná ke kapotě. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Zevnitř máš kolem dokola takový packy který musíš postupně vycvykat. Pokud si masku vydal a obrátíš ju, tak to je vidět. Já to dělal plochým šroubovákem. Ale jak tam je bordýlek, tak to docela drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Dobrá, díky za odpověď, kouknu na to a uvidim, bojim se jenom aby mi tam něco neprasklo nebo abych si něco zbytečně nerozbil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Taky sem se bál, bo sem to dělal poprvé, ale po důkladný sprše to šlo líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.