Říjen 17, 20159 r No to je pěknej Sup, škoda že nemá aspoň Eleganci, ale pokud je to po 1. majiteli s pravidelným servisem proč ne.
Říjen 17, 20159 r Víš sám cos říkal na moji dehtovou bestii ne? ze ani ty nemáš takový odpich :-) hehe :-)
Říjen 17, 20159 r tady máš jistotu pravdivých km, čr původ a první majitel. kde jinde to máš? ten šestihran a dpf je průser, to souhlas
Listopad 8, 20159 r http://www.sbazar.cz/www.SipekTom/detail/13735783-prodam-skoda-superb-1-generace-19-tdi //// myslim si, že ta cena je jen kvůli tomu chromu všude...
Listopad 8, 20159 r Autor Já bych cenu přikládal majiteli, který žije v jiné době. Je fakt, že kluk se asi staral a pěkně si hrál, nicméně chrom ani vyměněný nárazník cenu nezvyšuje. Pokud je auto v TOP stavu, což možná asi je, měl by jít o 70litrů níž Kdyby se postaral o poškozenou řidičovu sedačku, mělo by to větší efekt...
Listopad 8, 20159 r vsadím se, že je to stočenina. Takovou sedačku jsem neměl ani na autě, který mělo 211 tis a pak šlo z domu. Navíc značky pardubice a prodává to týpek v praze, nic bych nedal za to, že to levně koupil, stočil a draze prodává. Nejhorší je, že mu takovou mrdku snad ani nikdo nekoupí, tuzing jako by autem jezdil majitel cirkusu Humberto
Listopad 8, 20159 r mě na tom teda zarazila jednak cenovka, pak hlavně ten všudypřítomnej chrom... ptž je to naprostej skandál...celkem bych chtěl vidět toho člověka co to takhle zprasil
Listopad 15, 20159 r Opět zajímavej kousek. L&K, 1.8T, 87tis na tachometru. Cena: 324 000,- Takové kousky se dají sehnat snad jen v Německu. To snad koupí jedině blázen do Superbů.
Listopad 15, 20159 r hoši, víte o tom, že se karta obrátila a kšeftmani s autama ze západní Evropy k nám jezdí pro ojetiny ? Kurz eura je hlavním důvodem, ale ne jen ten.
Listopad 15, 20159 r Autor To je svatá pravda, bydlím v příhraniční oblasti, kde každý druhý vozil auta z Německa Teď všichni nadávají a půlka z nich šla dělat něco jiného Však původně jsem i já káru chtěl koupit na mobile.de, ale levněji jsem nakonec koupil u nás
Listopad 19, 20159 r Ahoj, kdyby někdo chtěl, kamarád prodává svýho Supíka. Má ho dlouho a staral se, teď má vyhlidlé jiné auto. Rozumná dohoda na místě možná.. http://auto.bazos.cz/inzerat/54337032/Skoda-superb-ll-20tdi-125kw-dsg-F1-navi-webasto-kuze.php
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.