šulda Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Nemyslel jsem to zle, mám ameriku už dlouho a vyhovuje mi to, policie si mě sice už párkrát přeměřovala ale vždy bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emf Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Zdravím,nedávno se rozvítila na maxidotu hláška - nesvítí pravé zadní obrysové světlo. Jedná se o ty malé žárovičky boční 3W horní a dolní svítí.Vyměnil a pořád nic ...podle zkoušečky tam nejde + .....poradí někdo kam se kouknou (nějaká svorkovnice co rozvádí dráty levá - pravá strana ? Na levé straně jde vše.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Na pojistku jsi koukal? Jestli je OK, pak bych zkusil měřit napětí přímo na výstupu z BSG/BCM, nad nohama řidiče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Svítí ti osvětlení v kufru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.king Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Zdravím, mám podobný problém, včera jsem si bohužel rozbil pravé zadní světlo. Zatím jsem to jenom přelepil, ale když jsem nastartoval, tak jsem zjistil, že mi nesvítí obě ty malé žárovky na obrysové světlo (W3W). Žárovky a pojistky jsou OK, konektory s kabeláží vypadají také OK. Dneska budu pátrat dál, nenapadá vás čím by to mohlo být. Jinak delší dobu už mi nesvítí žár. v kufru a jde pomalu zámek, ale to bude tím mikrospínačem ve dveřích, nebo by to mohlo mít souvislost? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 zlomena kabelaz jak otevíráš kufr kukni pod tu chranicku gumovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.king Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Zdravím, tak se přidal další problém. Po výměně rozbitého pravého zadního světla (kdy přestaly svítit ty 2 malé obrysovky) navíc přestaly svítit i ta pravá větší obrysovka nahoře (21W/4W) a hlavně pravé brzdové světlo. Blinkr, zpátečka je OK. Konektor vypadá OK. V levém světle je vše OK. Nevíte kde se to dělí na pravou a na levou stranu (předpokládám že jsou to 2 paralelní větve). Počítám, že pojistka je společná pro obě strany, tudíž je OK. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Ahoj, no poistka je ina pre lavu a ina pre pravu stranu. Skor ked ti nesvieti prave zadne obrysove tak by po vypaleni poistky nemalo svietit aj prave predne obrysove Editováno: 1. Červenec 2014, autor: zelo7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.king Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Pojistky v motoru pro pravou a levou stranu světel jsou v pořádku, přední parkovačky svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Diag něco hlasi ? Zkus odpojit na chvili baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balticek Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 nevíte náhodou někdo co s tím? je to na obou stranách... přes skoušečku tam nejde žádný proud,,, žádnou chybu to nehlásí (jako např.: prasklá žárovka)... kdyby náhodou někdo věděl např: kodování zadních světel přes VAG (nemohl jsem nastavení zadních světel najít)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balticek Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 nesvítí vrchní a spodní žárovka, jen ty dvě boční malé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 To je jen způsobeno špatným kódováním.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balticek Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 ale kde to mám hledat? tam jdou nastavit jen přední světla.. svítivost v % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 (editace) Jdou nastavit i zadni. Taky se to nastavuje v % svitivosti. Zvlast pro mlhove svetlo a zvlast pro brzdove. Ty procenta se lisi. Brzdove ma z fabriky tusim 17 % a mlhove 13 %. Nevim presne jaky byte, ale je to nekde v RJ centralni elektroniky. Editováno: 20. Září 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta50810 Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Ahoj ..měnil jsem žárovky na zadních světlech ale kdyz jsem vytáhl plást se žárovkama a chtel i vyměnit obris.Tak mne přestali svítí úplně všechny kdyz jsem to odpojil a zapojil zpět ze zájezdu někam na pomoc svítí až na jednu ..tét zase přestali svítí světla na značku a hlásí mne mne chybu světel co s tim.děkují.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnknownHeathen Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Dobrý den, mám problém, že nesvítí obě malé zadní levé obrysové žárovky. Již před nějakou dobou jsem si všiml že si svítili podle nálady ale auto nehlásilo žádnou chybu. Nyní nesvítí vůbec a auto již hlásí chybu a výměna žárovek nepomohla. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Předem děkuji za jakoukoli odpověď. :) Oct 2 1.9 TDI BLS 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.