Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A mas aj disky??

• Autor

Spletl jsem se..deset tydnu maximalne cekat budu,a min osm tydnu,tak to je pulka kvetna deste tydnu:-(mam lite disky ROTARE..a nekde dokoupit pak plechotrony a zimni kola;-)ty uz mas?

ja som dostal Zimne pneu od predajcu zdarma+gumene koberce+lekarnicka+povinna vybava  :kol-31::D

• Autor

No tak ty budeš vlastně jezdit ještě v zimě :kol-47: takže zimáky:-))a u roomstru jsou 14palcový?nebo 15?:-)

Ja som mal 15-ky na zimu.

• Autor

já mám teď na fabce 14...na zimu..ale neumím si je představit na romíkov...:-)

proč né, já je tam mám. A na pohodlí a spotřebu je to nejlepší rozměr. Ne na každého rooma jdou však 14" dát. A není tam stejný rozměr jako u fabie. Jinak každé kolo at 14" nebo 17" na roomovi má stejný venkovní průměr pneu, ale to jistě víš.

Upraveno od Voice

• Autor

já mám teď taky netipickej rozměr zimních...a to 185/65 14...:-)

taky bych nejraději vzal 14...mě to stačí.....jaký máš teda rozměr na roomíkovi zimní?Letní tam jsou klasika 195/55 R 15.....teď mám na fabce 195/50 R15...a uměl

bych si představit tak 195/55 R 15....ten profil je moc nízkej:-)

Ja mam na zimu 15" 185/55 leto 205/45 r 16 ale chcel by som velmi 17".

já mám teď taky netipickej rozměr zimních...a to 185/65 14...:-)

taky bych nejraději vzal 14...mě to stačí.....jaký máš teda rozměr na roomíkovi zimní?Letní tam jsou klasika 195/55 R 15.....teď mám na fabce 195/50 R15...a uměl

bych si představit tak 195/55 R 15....ten profil je moc nízkej:-)

Já tam mám na zimu 175/70 R14 a na léto 195/55 R15. 

• Autor

tak jsem zjistil po pořádným přečtení výbavy že mám nějaký schránky pod sedačkama předníma:-)kluci a je v základu corner funkce?tu jsem se nedočetl ale někde jsem slyšel že jí už dávají do základu....tak nevím....

corner nie je v zaklade... mimochodom ako sa ti podarilo dosiahnut cenu 259900czk?? :o

• Autor

Obesláním cca 15ti autosalonu....a tím že jsem šel do salonu pro fabii v kombíku....ta měla být za cenu 259900....tak povídám mezi řečí a roomster by nešel za tu samou cenu co fabie?a prodejce že ano...tak neber to že jo:-)jinak cena je 264000...připlatil jsme si 3500 za červenou a za zástěrky...když si vemu že za tu cenu jsou skladovky fabie ne zrovna v takové výbavě...

tak to je miro bombová cena, na to co tam všechno bude :kol-47:

Tak ted jsem prosel cele tve vlakno. Musim rict ze je to dobra volba - ja s tou 1,4 nemel problem, bylo to tichy, kultivovany a nenarocny (to ostatne uvidis az otevres kapotu a kouknes na velikost ridici jednotky) a v kombinaci s LPG to bude v pohode. A room jako takovy? Bral bych ho kdykoli znova - meli jsme jej jen kratce, ale byl super (az na motor ta 1,2 htp nebyla dobra volba).

Preju ti at to cekani rychle utece a rozhodne se tesim na fotky auticka. ;)

• Autor

martin:jojo...známý teď taky schání...obeslal podobný salony jako já ale psal jen o roomstra....a ptal se i v loudovi jako já a nedostal se na tu samou cenu jak já :kol-44: já myslím že ta cena byla dána tím že jsem tam šel pro fabii v kombíku....a asi když jsem si řekl o roomstra tak abych neutek řekl samou cenu jak na fabii nebo prostě nevím...Snad tam nezapomenou nic dát z výbavy:-)

Crake:koukal jsem že jste ho měli....:-)))střídáte to jak ponožky ty auta :kol-31: přestupuju z Hťapky takže s jedna čtyčkou nebude problém....nejezdím jak blázen..občas to proženu....takže nečekám výkony...bude mě to stačit..a už jsme se byl i stím motorem svést v roomovi(to slovo takhle napsané se mě nelíbí)..takže za mě :kol-47:

• 2 týdny později...

no čo už vieš termín výroby ?? :)

• Autor

nevím..25.3 to bude měsíc co jsem byl v salonu...26 to měli poslat do škodovky...myslíš že už se bude vědět termín?já počítal tak koncem dubna teprve...:-)

Něco jsem tady početl..že už ho snad máš.. :kol-47:

Ja Az zajtra mira ;):) 26 unora alebo brezna to mali poslat do skodovky??? Podla mna by si mal vediet termin ;) sup sup kontaktuj predajcu ;)

• Autor

25 unora jsem objednaval....říkal že 26 to pošle dal autosalon...ale dnes jsem prodejci napsal jak to vypadá....takže zítra bude víc fotek a konečně vlákno? :kol-47: zavidím ti...:-)

:) neboj prebehne to sj tebe ;)

Ked predajca odpise daj vediet ;):)

• Autor

ještě neodepsal na mail.....koukám nějak jsi nemohl dnes dospat viď? :kol-28: už Ho máš doma???

dnes som nespal celú noc asi prečo.... :D:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.