Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Spletl jsem se..deset tydnu maximalne cekat budu,a min osm tydnu,tak to je pulka kvetna deste tydnu:-(mam lite disky ROTARE..a nekde dokoupit pak plechotrony a zimni kola;-)ty uz mas?

Vloženo (editace)

proč né, já je tam mám. A na pohodlí a spotřebu je to nejlepší rozměr. Ne na každého rooma jdou však 14" dát. A není tam stejný rozměr jako u fabie. Jinak každé kolo at 14" nebo 17" na roomovi má stejný venkovní průměr pneu, ale to jistě víš.

Editováno: , autor: Voice
Vloženo

já mám teď taky netipickej rozměr zimních...a to 185/65 14...:-)

taky bych nejraději vzal 14...mě to stačí.....jaký máš teda rozměr na roomíkovi zimní?Letní tam jsou klasika 195/55 R 15.....teď mám na fabce 195/50 R15...a uměl

bych si představit tak 195/55 R 15....ten profil je moc nízkej:-)

Vloženo

já mám teď taky netipickej rozměr zimních...a to 185/65 14...:-)

taky bych nejraději vzal 14...mě to stačí.....jaký máš teda rozměr na roomíkovi zimní?Letní tam jsou klasika 195/55 R 15.....teď mám na fabce 195/50 R15...a uměl

bych si představit tak 195/55 R 15....ten profil je moc nízkej:-)

Já tam mám na zimu 175/70 R14 a na léto 195/55 R15. 

Vloženo

tak jsem zjistil po pořádným přečtení výbavy že mám nějaký schránky pod sedačkama předníma:-)kluci a je v základu corner funkce?tu jsem se nedočetl ale někde jsem slyšel že jí už dávají do základu....tak nevím....

Vloženo

Obesláním cca 15ti autosalonu....a tím že jsem šel do salonu pro fabii v kombíku....ta měla být za cenu 259900....tak povídám mezi řečí a roomster by nešel za tu samou cenu co fabie?a prodejce že ano...tak neber to že jo:-)jinak cena je 264000...připlatil jsme si 3500 za červenou a za zástěrky...když si vemu že za tu cenu jsou skladovky fabie ne zrovna v takové výbavě...

Vloženo

Tak ted jsem prosel cele tve vlakno. Musim rict ze je to dobra volba - ja s tou 1,4 nemel problem, bylo to tichy, kultivovany a nenarocny (to ostatne uvidis az otevres kapotu a kouknes na velikost ridici jednotky) a v kombinaci s LPG to bude v pohode. A room jako takovy? Bral bych ho kdykoli znova - meli jsme jej jen kratce, ale byl super (az na motor ta 1,2 htp nebyla dobra volba).

Preju ti at to cekani rychle utece a rozhodne se tesim na fotky auticka. ;)

Vloženo

martin:jojo...známý teď taky schání...obeslal podobný salony jako já ale psal jen o roomstra....a ptal se i v loudovi jako já a nedostal se na tu samou cenu jak já :kol-44: já myslím že ta cena byla dána tím že jsem tam šel pro fabii v kombíku....a asi když jsem si řekl o roomstra tak abych neutek řekl samou cenu jak na fabii nebo prostě nevím...Snad tam nezapomenou nic dát z výbavy:-)

Crake:koukal jsem že jste ho měli....:-)))střídáte to jak ponožky ty auta :kol-31: přestupuju z Hťapky takže s jedna čtyčkou nebude problém....nejezdím jak blázen..občas to proženu....takže nečekám výkony...bude mě to stačit..a už jsme se byl i stím motorem svést v roomovi(to slovo takhle napsané se mě nelíbí)..takže za mě :kol-47:

• o 2 týdny později...
Vloženo

nevím..25.3 to bude měsíc co jsem byl v salonu...26 to měli poslat do škodovky...myslíš že už se bude vědět termín?já počítal tak koncem dubna teprve...:-)

Něco jsem tady početl..že už ho snad máš.. :kol-47:

Vloženo

25 unora jsem objednaval....říkal že 26 to pošle dal autosalon...ale dnes jsem prodejci napsal jak to vypadá....takže zítra bude víc fotek a konečně vlákno? :kol-47: zavidím ti...:-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...