Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dandisan:dík:-)

tak dnes pro SPZ..2,5 hoďky čekání a už jso na autě..jen bych potřeboval sehnat nějakou pořádnou oboustranku.....:-)hádejte proč......

Vloženo

Ale vypadá to hrozně....to věřím že zachránilo....chjo je to dilema.....jinak až příští týden jdu na montování LPG...jinak dnes jsem vyjel prvních 28litrů benzínu..najeto 448km....

Vloženo

a koukám na podložky SPZ a koupeno v PCe u Loudy, já auti mám z Dubiny od Bartha....jinak kolega si nechával předělat na LPG svoji FI HTP tam právě blízko Loudy, mají i svoji stanici a je spokojený...zaboha si ale nevzpomenu na název firmy ...

Vloženo

Jo jo Louda..kdyby mě nedal takovou slevu nejdu k Loudovi ani za boha....Barth mě dal druhý největší slevu..málem jsmem tam šel.byl o 4tisíce draší jak Louda..:-)ale je tam s nima zatím slušný jednání...LPG budu montovat taky tam jak tvůj kolega...snad to bude v pohodě...je to vedle Loudy...tak tam bude 2roky záruka tak kdyby něco tak jim to omlátím o hlavu...odkaď ty jsi?

Vloženo

no ja akonáhle som kúpil Rooma tak vyšla akčná ponuka Roomster EXTRA no čo už.... :( ale zasa mám ho skôr..., kukal som na stránku toho Loudy :D a má tam dobré ceny na Roomiky ;)

Vloženo

U mě rozhodování bylo mezi Barthem a Duklou...

zatím je spokojený s montáží a vším kolem toho, doladěny i detaily jako uchycení hadiček, kabeláže atd....

ted bydlím přímo v Pardubicích, jinak ze Srchu (vesnice blízko Kunětické hory...)

nemáš náhodou fabii sedan s "S" SPZ a lakovanými bočními lišty?

Vloženo (editace)

Mám:-)sedana...sníženýho a vzadu čirý lampy..ale lišty nemám:-)

Já jsem zvědavej na toho Loudu...sedana jsem kupoval u Loudy ale v Poděbradech-servis tragedie.....tak uvidím tady....všechno muže zničit nešikovnej servisák..už jsi byl na servisu teda?u bartha?jako olej atd?

.

Juraj:proč jsi se ptal na tu výbavu včera?koukal jsem že krom maxidotu,volantu,výklopnýho sedačkostolečku máme vše na stejno...máš senzory na parkování?

schránky pod sedačkama?

Editováno: , autor: mira
Vloženo

to je on sedánek!!! :D viděl jsem tě, nebo alespon tvé auto na cestě Staré Čívice směr Přelouč (2x) a pak u UniHobby u myčky...a Roomstera jsem čekal "E"..

15tkm - Barth

30tkm - Hybeš Dřenice

45tkm - Barth

60tkm - Barth

olej vlastní si nenosím.

Vloženo

Juraj:taky máš karasavce...:-)každý nový je krasavec...a ta vůně nového ve vnitř:-)favorit je přítelkyně je v dobrým stavu,ale půjde do šrotu,bude mít po mě fabii na

LPG..takže ušetří dost na dojíždění do práce...s favoritem projede 3000 za měsíc..už jsi dekodoval tu výbavu u tvého?.plyn bude myslím TARTARINI

Dandisan:jojo jezdím do Přelouče tam tudy,sakra musím se koukat po tvé fabče...vůbec jsem tě snad nikde neviděl....mě každý poznal podle těch čirejch světel v

zadu..teď to bude horší..červených obyč roomstru jezdí spousta..ikdyž na cometech jsem žádnýho zatím neviděl...občas si půjčovala auto přítelkyně...teď s ním bude

jezdit ona....po Pardubicích.Mám S..ko protože mám zatím trvalej pobyt v Kolíně..v září to budu měnit takže bude E....na obou autech...

Vloženo

mě nejvíce zaujaly na sedánku kola a to snížení.....pracuji v průmyslové zóně v Čivicích, takže odtamtud vyjíždím.....jinak moje auto je neutrální, a je snad to jediný kombík v téhle barvě v Pcích, který má přední projektorová světla, ostatní mají klasiku. No a za pár dní bude na zadečku originál chromovaná koncovka výfuku :) ...to bude asi největší poznávací znamení :D 

V Přelouči se ale taky pohybujeme, přítelkyně tam má tatku :) 

...comety tomu budou hodně slušet :palec2:

Vloženo
wirer:prý starý...vždyť jsi proti mě mladý---co bych za to dal...:-)))nebo jak jsi to myslel..? :kol-47: 

Dandisan:tak to tě určitě poznám podle koncovky...budu teďkoukat víc..máš pravdu taková barva není moc k vidění jako je ta tvá.Já jsem se spletl...ani nepoznám svoje kola..myslel jsem Rotare..na roomíkovi..co koukám tak moc nejezdí...koncovku taky plánuju..ale nejdřív loketku(ta mě strašně chybí)pak pedály hliníkový pak možná koncovka:-))v Přelouči jsem taky často:-)))

• o 2 týdny později...
Vloženo

Jé kamarád z Liberce....:-)))no nebylo noo:-(

Jinak dnes první jízda na LPG...namontováno při nájezdu 1050km...:-))tak uvidíme jak bude sloužit.....jinak fotečky nějaký dodám...už konečně nemám ani díru v nárazníku ale

mám tankování vyvedeno za víčkem nádrže...akorát našroubuju redukci a je to....:-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...