Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Dandisan:dík:-)

tak dnes pro SPZ..2,5 hoďky čekání a už jso na autě..jen bych potřeboval sehnat nějakou pořádnou oboustranku.....:-)hádejte proč......

NIE!!! aspoň podla mňa tam tie podložky nechaj!!! mne to nedávno zachránilo nárazník.... :kol-32:  :kol-31:  :kol-33:  :kol-27:  :kol-28::D

• Autor

Ale vypadá to hrozně....to věřím že zachránilo....chjo je to dilema.....jinak až příští týden jdu na montování LPG...jinak dnes jsem vyjel prvních 28litrů benzínu..najeto 448km....

a koukám na podložky SPZ a koupeno v PCe u Loudy, já auti mám z Dubiny od Bartha....jinak kolega si nechával předělat na LPG svoji FI HTP tam právě blízko Loudy, mají i svoji stanici a je spokojený...zaboha si ale nevzpomenu na název firmy ...

akú dávaš značku LPG? poprípade aká firma? Elpigaz? :)

• Autor

Jo jo Louda..kdyby mě nedal takovou slevu nejdu k Loudovi ani za boha....Barth mě dal druhý největší slevu..málem jsmem tam šel.byl o 4tisíce draší jak Louda..:-)ale je tam s nima zatím slušný jednání...LPG budu montovat taky tam jak tvůj kolega...snad to bude v pohodě...je to vedle Loudy...tak tam bude 2roky záruka tak kdyby něco tak jim to omlátím o hlavu...odkaď ty jsi?

no ja akonáhle som kúpil Rooma tak vyšla akčná ponuka Roomster EXTRA no čo už.... :( ale zasa mám ho skôr..., kukal som na stránku toho Loudy :D a má tam dobré ceny na Roomiky ;)

U mě rozhodování bylo mezi Barthem a Duklou...

zatím je spokojený s montáží a vším kolem toho, doladěny i detaily jako uchycení hadiček, kabeláže atd....

ted bydlím přímo v Pardubicích, jinak ze Srchu (vesnice blízko Kunětické hory...)

nemáš náhodou fabii sedan s "S" SPZ a lakovanými bočními lišty?

• Autor

Mám:-)sedana...sníženýho a vzadu čirý lampy..ale lišty nemám:-)

Já jsem zvědavej na toho Loudu...sedana jsem kupoval u Loudy ale v Poděbradech-servis tragedie.....tak uvidím tady....všechno muže zničit nešikovnej servisák..už jsi byl na servisu teda?u bartha?jako olej atd?

.

Juraj:proč jsi se ptal na tu výbavu včera?koukal jsem že krom maxidotu,volantu,výklopnýho sedačkostolečku máme vše na stejno...máš senzory na parkování?

schránky pod sedačkama?

Upraveno od mira

áno mám aj senzory aj schránky len tak som sa pýtal lebo raz si písal že Trumfa nemáš tak preto...inak kde si našiel taký podrobný výpis výbavy?

• Autor

Mám trumf ambition výbavu....a koukal jsem do papíru je to Tour...podrobný popis je z mého konfogurátoru co jsem dával do salonu.Dojdi do auta do kufru dones si štítek z kodama výbavy  azadej to semka  apak k sobě do témy....:-)))

http://igorweb.org/equidec/default.aspx

Upraveno od mira

• Autor

Tak nějaké fotky z mobilu a nebylo moc místa na focení..:-)

post-1266-0-95374300-1399303723_thumb.jp

post-1266-0-83606800-1399303808_thumb.jp

post-1266-0-02990100-1399303852_thumb.jp

post-1266-0-10419300-1399303877_thumb.jp

post-1266-0-70780000-1399303915_thumb.jp

post-1266-0-26796100-1399303969_thumb.jp

post-1266-0-41831700-1399304009_thumb.jp

post-1266-0-61339200-1399304039_thumb.jp

post-1266-0-13311300-1399304069_thumb.jp

post-1266-0-19565700-1399304328_thumb.jp

Upraveno od mira

to je on sedánek!!! :D viděl jsem tě, nebo alespon tvé auto na cestě Staré Čívice směr Přelouč (2x) a pak u UniHobby u myčky...a Roomstera jsem čekal "E"..

15tkm - Barth

30tkm - Hybeš Dřenice

45tkm - Barth

60tkm - Barth

olej vlastní si nenosím.

Aaale krasavec skoro ako ten moj :D:p a pozeram ze mas aj Favorit.... :-)

• Autor

Juraj:taky máš karasavce...:-)každý nový je krasavec...a ta vůně nového ve vnitř:-)favorit je přítelkyně je v dobrým stavu,ale půjde do šrotu,bude mít po mě fabii na

LPG..takže ušetří dost na dojíždění do práce...s favoritem projede 3000 za měsíc..už jsi dekodoval tu výbavu u tvého?.plyn bude myslím TARTARINI

Dandisan:jojo jezdím do Přelouče tam tudy,sakra musím se koukat po tvé fabče...vůbec jsem tě snad nikde neviděl....mě každý poznal podle těch čirejch světel v

zadu..teď to bude horší..červených obyč roomstru jezdí spousta..ikdyž na cometech jsem žádnýho zatím neviděl...občas si půjčovala auto přítelkyně...teď s ním bude

jezdit ona....po Pardubicích.Mám S..ko protože mám zatím trvalej pobyt v Kolíně..v září to budu měnit takže bude E....na obou autech...

Hej kazdy novy je krasavec....

Len ja uz som stary, tak mam smolu :(

Roomik fajn, farba v pohode ;)

--

Z mobilu

mě nejvíce zaujaly na sedánku kola a to snížení.....pracuji v průmyslové zóně v Čivicích, takže odtamtud vyjíždím.....jinak moje auto je neutrální, a je snad to jediný kombík v téhle barvě v Pcích, který má přední projektorová světla, ostatní mají klasiku. No a za pár dní bude na zadečku originál chromovaná koncovka výfuku :) ...to bude asi největší poznávací znamení :D 

V Přelouči se ale taky pohybujeme, přítelkyně tam má tatku :) 

...comety tomu budou hodně slušet :palec2:

• Autor
wirer:prý starý...vždyť jsi proti mě mladý---co bych za to dal...:-)))nebo jak jsi to myslel..? :kol-47: 

Dandisan:tak to tě určitě poznám podle koncovky...budu teďkoukat víc..máš pravdu taková barva není moc k vidění jako je ta tvá.Já jsem se spletl...ani nepoznám svoje kola..myslel jsem Rotare..na roomíkovi..co koukám tak moc nejezdí...koncovku taky plánuju..ale nejdřív loketku(ta mě strašně chybí)pak pedály hliníkový pak možná koncovka:-))v Přelouči jsem taky často:-)))

hliníkový pedály bych chtěl taky, no uvidíme :)

Mira, bolo pisane, ze kazde nove auto je pekne...no ja uz som "stary", takze krasa nic moc :D ...

--

Z mobilu

• 2 týdny později...

Mirečku, ale o víkendu to auto už nebylo takhle čistý (y)

• Autor

Jé kamarád z Liberce....:-)))no nebylo noo:-(

Jinak dnes první jízda na LPG...namontováno při nájezdu 1050km...:-))tak uvidíme jak bude sloužit.....jinak fotečky nějaký dodám...už konečně nemám ani díru v nárazníku ale

mám tankování vyvedeno za víčkem nádrže...akorát našroubuju redukci a je to....:-)

Tak pak sem nahod foto jak to maš předělane na Lpg.Jinak přeji spoustu štastnych km na lpg.Hlavně at tě auto a lpgčko nezlobi. :kol-47:

museli to nějak zpevňovat u víčka nádrže, nebo to máš bez úpravy?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.