Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Martin:Nevím co je pod tím víčkem ale drží to dost fest..hned jsem na dílně za to ještě bral...protože vím že známému který to má taky pod víčkem se to docela kývalo...takže za mě dobrý:-)takže si myslím že pod tím je něco...

Vloženo

Martin:jojo..už o tom vím:-)ale určitě už vím že tam já a David(Dejf)nebudeme..ikdyž David asi na půl srazu ano..pak vám ho vemu......já se bohužel neutrhnu ani na půl srazu....

Vloženo

Dan:jojo vše proběhlo bez problému..sehnal jsem si ještě jednoho kluka co má od nich LPG a má ho přes tři roky a říkal že dobrý...tak snad nebude problém...2roky je záruzka a pak není problém utéct někam jinam:-)))

Vloženo

Martin:jojo..už o tom vím:-)ale určitě už vím že tam já a David(Dejf)nebudeme..ikdyž David asi na půl srazu ano..pak vám ho vemu......já se bohužel neutrhnu ani na půl srazu....

japak to? :kol-32:

Vloženo

Hlavně se nesměj...6.9. mám svatbu...:-)Ale říkali jsme s dejvem že by se mohlpřijet podívat celej klub...tak plno lidí tam znám..hii..ne..je to daleko k nám:-)

Vloženo

se vůbec nesměju ... takže každý si má nachystat nějaký svatební dar, jo? :kol-28:

jinak je zvláštní, jak všichni plynaři nahlížejí na vzdálenost ... benzíňák by řekl cože 90km, takový kus?!? ... zatímco plynař řekne není to daleko :kol-46:

Vloženo

Koukám tady v této sekci se to nějak nehýbe:-)))

už mám najeto 2000km...a už je tu první závada...praskla hadička od expanzky a teče tam tudy chladící kapalina,poznal jsem to až na mě palubák bafnul že mám zkontrolovat kapalinu...hned jsem jim to jel bez ohlášení k Loudovi omlátit o hlavu...tam proběhlo vše v pohodě..technik konstatoval že dnešní auta nevydrží to co ty starý,docela jsem koukal že nemaj hadičku na skladě..to nechápu...prostě kus hadice a není na skladě...hm,ve středu tam mám zajet na výměnu v rámci záruky...prý to bude trvat 2 až 3hodiny...tak snad to udělaj pořádně...

kluci jak je to se záručníma opravama..když teda uznaj že to je na záruku ale dejme tomu oprava bude trvat dýl jak den...mám nárok na náhradní vůz?máte s tím zkušenost?

Vloženo

No co ja jsem reklamoval tak to vzdy stihli včas jak jsme se domluvili trvalo to vzdy jen na dopoledne. Prisel jsem dostal klice samo bez nejake faktury a jel. A kdyz jsem se ptal zda když to nestihnou jestli můžu dostat náhradní vozidlo jelikož jsem auto vzdy potřeboval tak řekli ze na to neni nárok, ale že mi to auto náhradní půjčí se slevou když tak. Ale někde zde na foru jsem zase cetl u Rapidu ze když reklamoval že mu bez řečí dali náhradní auto, tak že to záleží spíše na solidnosti servisu.

Vloženo

Jura:je ta hadice je u každého auta které má expanzku..dolejváš do ná chladící kapalinu..tak ta hadice co vede spodem pryč...prostě se na ní jen udělala dírka...nevím proč...je to kousek ke sponě tak mohla být spona víc utažená....takže buď v klidu..doma by jsi toto vyměnil za pár korun....EURO:-)

Aspire:asi záleží na servisu to je pravda..ikdyž na jednu stranu když se ti něco vysere na novém autě které je v záruce a ty potřebuješ jezdit a nemáš čí měl by ti servis dle mě umožnit použít náhradní vozidlo zadarmo a pak si to nechat od škodovky zaplatit? a ty zaplatiš jen benzín....?

Další postřeh...řazení je takové gumovější jak u fabiie 1...občas tam ne dobře jde 1 a zpátečka....

Vloženo

No prave tak by to nejspise melo byt, ale jestli to tak je to nevim. Ono se to totiz nikde nepise jen vzdy je napsane ze po dobu opravy vam servis zapujci nahradni vozidlo a uz tam neni zda zdarma a nebo za nejakou uplatu, nekde jsou servisy ze si auto sami vyzvednou a pak ti ho i privezou a nebo te i odvezou oni z servisu treba na autobus. Asi nejlepsije to zjistit si u sveho servisu. Ono pokud je nekdy neco zdarma tak se s tim kazdy chlubi a pokud neco plati tak radeji nic nepisou. A tohle je napsano u meho servisu kde jezdim :

Náhradní vozidlo

Po dobu opravy nebo servisní prohlídky vašeho vozu vám můžeme poskytnout náhradní vozidlo.

servisni-sluzby-zustante-mobilni-03_2014

Vyzvednutí a přistavení vozu

Pokud nemůžete svůj vůz dopravit do servisu, resp. vyzvednout ze servisu sami, můžeme dohodnout termín vyzvednutí vozidla.

Vloženo

tak dnes auto opravené...servis asi přišel na to co udělalo dírku...nějaké zvířátko se zakouslo do hadice...dle servisu..já bych tomu věřil protože na motor chodí něco chrápat..je zasranej od bláta  a i nějaký chlupy tam byli...takže kuna....od té doby dávám na motor do díry kudy zvíře prolejzalo na horu na kryt karton a motor čistý...budu muset vymyslet něco jiného pořád vyndavat  karton mě neba:-)ale oprava byla na záruku..jinak se servisákem a přístupem u Loudy zatím spokojenost..určitě lepší jak přístup servisáka v Poděbradech u Loudy kde jsem kupoval fabii....co jsem čekal na auto tak jsem koukal na tuarega R line 3.0 nafta za necelé dvě mega a pán honem ke mě že by mě udělal cenu...:-)))tak jsem mu řekl že jsem dal přednost škodovce před VW:-)))že příště...

• o 2 měsíce později...
Vloženo

čau....nevím co to je..občas se to ozve....neřeším to...je to občas....

Jinak autíčko má nejeté lehce přes 10 tisíc....a bohužel kvalitativně oproti F1 je to bída.......občas něco zavrže v interiéru....v kufru jak je ten kryt-koberec,tapecírung dole tak je schnutej...jsou na něm vlny...nechápu proč..nic tam nevozím..vypadá to blbě....u pedálu jak je vedle spojky te guma na odložení levé nohy tak se mě to začalo párat mezi spojením té gumy a kobercem..a to na to nohu skoro nedávám..:-)prostě to jsou prkotiny které v F1 nebyli...

Dále je to dvojitý start....ten jste určitě četli....

Jinak bez problému se spotřebou LPG do 8.5 litru....

Jinak už mám prasklé druhé čelní okno....poprvé bylo hrazeno od toho kdo to udělal...podruhé jsem toho kdo to udělal nedohonil...než jsem se otočil byl pryč....ale kamén bouchul někam naprostředen nahoru a není to ve výhledu tak neřeším....jinak jeden den jsem si přivezl auto s novým sklem a za dva dny opět rána......:-)

Vloženo

máš teda pěkný radosti se sklem...taky máme už nové na Fabii a předminulý týden pěkná šlupa od protijedoucího auta, naštětsí sklo nepoškozeno .... jinak opět by proběhla návštěva Autosklo HaK :)

Vloženo

Jojo..sklo..už jsem rezignoval na to to řešit...dokonce už jsi ani nevšímám té dírky po kamenu...tady nějaká fotka...toho skla....takhle to vypadá jako velké prasknutí ale není...není to hlavně ve výhledu řidiče tak snad by to mělo jít spravit co jsem slyšel.

post-1266-0-91796100-1409045306_thumb.jp

post-1266-0-89718500-1409045340_thumb.jp

Vloženo

Jinak tady je ten párající koberec u spojky...u té gumy jak se podkládá levá noha...a to na to tu noho nedávám já....

Jinak tady pro Maltu fotka jak ,kde je připevněné čerpání plynu.....drží to fest...

A tady jsem si udělal konečně radost.......nové pedálky:-)))

post-1266-0-12364300-1409045608_thumb.jp

post-1266-0-22835400-1409045665_thumb.jp

post-1266-0-18395700-1409045776_thumb.jp

post-1266-0-88050000-1409045799_thumb.jp

Vloženo

Teď mám už konečně objednanou origo loketní opěrku a chtěl bych nějak udělat MF volant.....teď ale nevím jestli stačí vyndat ty krytky...sehnat díl a dokodovat...hmm.....

Vloženo

áha, takže je to posychrované i k boku vnitřku víčka, nespoléhají jen na dno, díky za detailní foto :kol-47:  ... akorát mohli ten fixační plíšek a šrouby dát do černé, aby to tak nesvítilo :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...