Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

Odkaz od libero je bohužel špatně. Je to dost složité... Pokusím se to vyznačit v mapě a dodat jí sem...

Pokud jsi z okolí Kladna tak tě tam zavedu...

Jinak na Libušině ulici, před pumpou ROBINOIL se jede do leva a pak viz druhý obr.

Editováno: , autor: crazyduke
  • o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Pátral jsem po firmě renovující ALU. Oprava se skládá z opískování, vypálený zinkový základ a na tom komaxit? Takže kola jsou vlastně vypáleny dvakrát. Nejprve se zinkem a pak s práškovou barvou.

Editováno: , autor: agent007
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Chci se zeptat...při pískování ALU disků - nedojde vlivem pískování k zvětšení středových děr a tím pak k tomu, že to kolo nesedí přesně na středové díře, ale je tam vůle?

Vloženo

agent007: To si nemyslím? Nechával jsem teď dělat opískování,komaxit-černá perleť a kola sedí normálně. 2000kč za sadu je si myslim lidovka. Já to měl sice za 1350kč ale za 2000kč bych byl rád taky.

post-18950-0-24475300-1428334187_thumb.j

Vloženo

Za takú cenu by som to bral aj ja ale tu v okolí nikoho nepoznám, resp. jeden známy na BMW si dával renovovať disky a platil tuším že nejakých 400€ a to sa mi zdá docela prepísknuté.

Vloženo

Bezbarvý lak na komaxit vyloženě nutný není-ale je samozřejmě bez něj horší vzhled a i tolik nevydrží. Proto se vždy doporučuje. Já osobně jsem dával a ty kola jsou pořád hezká i po 5 letech. Ještě bych doplnil,že se snáz kola z bezbarvým lakem čistí.

Vloženo (editace)

S tím mytím mohu potvrdit na brzdičích, které jsou samy o sobě velmi hrubé. Po přebarvení(jen stříbrnou) dvakrát vzato bezbarvavým lakem, který krásně eliminoval tu hrubou strukturu a krásně se to myje a je to stále jak ze salůnu :-) žádné zaoxidované bazmeky, nebo barevný cirkus ala RS :-) A těm co jezdí na myčku doporučuji ty kola na 100% lakovat kvůli výdrži !

Editováno: , autor: dick

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...