Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak kola už jsou všechna hotová, vybral jsem tmavší stříbrnou a výsledek je takový, a líbí se mi to....

Cena 2400,- za sadu 15"

post-15441-0-79104500-1396902008_thumb.jpost-15441-0-24972000-1396902016_thumb.jpost-15441-0-69068700-1396902023_thumb.jpost-15441-0-05748700-1396902045_thumb.j

• 8 měsíců později...

Chlapi nevíte, kde firma ZRL Kladno je?
Nepodařilo se mi najít na netu...

• Autor

Odkaz od libero je bohužel špatně. Je to dost složité... Pokusím se to vyznačit v mapě a dodat jí sem...

Pokud jsi z okolí Kladna tak tě tam zavedu...

Jinak na Libušině ulici, před pumpou ROBINOIL se jede do leva a pak viz druhý obr.

Upraveno od crazyduke

Stačí ulice, nebo tel.

Před jarem to chci udělat, než budu přezouvat.

Dík

• Autor

Ulice tam není, je to v areálu průmyslové zony dubí, nejbližší ulice je Na Valmetce... a dál viz mapa...post-15441-0-40017300-1419185047_thumb.jpost-15441-0-83561800-1419185062_thumb.j

Odkaz od libero je bohužel špatně. Je to dost složité... 

tak sorry :(

taky to mám v plánu ještě před zimou... zeptám se, cena 2400,- kč za sadu je i s nástřikem nebo jen pískování ?

• Autor

Cena je za sadu, opískování a barva, prostě komplet...

• 3 měsíce později...

Pátral jsem po firmě renovující ALU. Oprava se skládá z opískování, vypálený zinkový základ a na tom komaxit? Takže kola jsou vlastně vypáleny dvakrát. Nejprve se zinkem a pak s práškovou barvou.

Upraveno od agent007

Cena je 2000 Kč za sadu. Je to moc?

• 2 týdny později...

Chci se zeptat...při pískování ALU disků - nedojde vlivem pískování k zvětšení středových děr a tím pak k tomu, že to kolo nesedí přesně na středové díře, ale je tam vůle?

agent007: To si nemyslím? Nechával jsem teď dělat opískování,komaxit-černá perleť a kola sedí normálně. 2000kč za sadu je si myslim lidovka. Já to měl sice za 1350kč ale za 2000kč bych byl rád taky.

post-18950-0-24475300-1428334187_thumb.j

Za takú cenu by som to bral aj ja ale tu v okolí nikoho nepoznám, resp. jeden známy na BMW si dával renovovať disky a platil tuším že nejakých 400€ a to sa mi zdá docela prepísknuté.

A na komaxit musí ještě přijít bezbarvý lak?

• Autor

Nevím, jestli tam musí být bezbarvý lak, tady ho tam prostě dávají... metalíza dostane tzv. hloubku :kol-32:

A ostaní napište své zkušenosti, jestli máte na komaxitu ještě lak.

Bezbarvý lak na komaxit vyloženě nutný není-ale je samozřejmě bez něj horší vzhled a i tolik nevydrží. Proto se vždy doporučuje. Já osobně jsem dával a ty kola jsou pořád hezká i po 5 letech. Ještě bych doplnil,že se snáz kola z bezbarvým lakem čistí.

• Autor

Svatá pravda, pod to se podepíšu na 100% :kol-47:

S tím mytím mohu potvrdit na brzdičích, které jsou samy o sobě velmi hrubé. Po přebarvení(jen stříbrnou) dvakrát vzato bezbarvavým lakem, který krásně eliminoval tu hrubou strukturu a krásně se to myje a je to stále jak ze salůnu :-) žádné zaoxidované bazmeky, nebo barevný cirkus ala RS :-) A těm co jezdí na myčku doporučuji ty kola na 100% lakovat kvůli výdrži !

Upraveno od dick

Jaký se používá ten vrchní lak? Je to něco special?

Žádný spešl. Normální vrchní bezb.lak.

• Autor

Myslím, že to není obyč. bezbarvý lak, ale jiný, protože dobře odolává kamínkům... Mám to druhý rok a stále jako nové, žádné škrábance nic...

A co to je za lak? Hoď tu foto toho laku...obal název...

Upraveno od agent007

• Autor

Jsou tu příspěvky... nahoře na této str.

Dělali mi to ve firmě, tak nevím název... pískování komaxit a lak 2400,- za komplet 4 kola!!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.