Pawouk Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Škoda Yeti Monte Carlo: Sportovní edice také pro české SUV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Volant je jedním slovem luxus. Dokázal bych jej představit třeba na jiných kolech např. Matterhornech, ty co tam jsou v mých očích nic moc, celkově mi tato edice k Yetimu nic neříka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 V bielej farbe to moze vyzerat celkom slusne, ale v tejto cervenej mi to moc nesmakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 ten volan je jediný ce mně zaujalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ImrichMATO Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Dnes ma jeden nový, biely s čiernou strechou obehol, len také fukoty... :-) ŠPZ Partizánske. Keď sa mi k nemu v najbližšej obci ešte na chvíľu podarilo priblížiť, tak som zo zadu vyčítal ešte 4x4. Potom mi už zmizol v diali.. :-D Možno to bolo Monte Carlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Ten volant chci a budu ho mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.