Přejít na obsah

ŠKODA Yeti Laurin & Klement

admin

Doporučené příspěvky

„Jen to nejlepší je dosti dobré pro naše zákazníky.“ Tento slogan obou zakladatelů Václava Laurina a Václava Klementa neztratil ani 118 let od založení české automobilky nic ze svého významu. ŠKODA nabízí vždy „kus auta navíc“ a dokáže nadchnout zákazníky v každém směru. Exkluzivní výbavové verze Laurin & Klement nyní i v novém modelu Yeti.

Zobrazit celý článek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a čo na tom chceš oproti klasickému Yetimu ktorého má každý predajca skúšať ? jediné čo je tam naviac je pocit luxusu a dizajnu , jazdí to úplne rovnako

to si naozaj nikto na predvádzačku nezoberie , aby to potom už nikdy nepredal ... 

Odkaz ke komentáři

takže si mám podle tebe vyzkoušet Yeti ve výbavě Ambition s 2.0 TDI 81 kW a na základě toho se rozhodnout, zda si koupit auto za 800 tis Kč? A 2.0 TDI 81 kW jezdí stejně jako 1.8 TSI? Možná ty jo, ale já ne...

Pochopím, pokud takovéto auto nemá prodejce, ale pokud ho není schopna nabídnout ani sama ŠA, tak to už nechápu. Ani v onon zákaznickém centru - pominu-li, že pro pracujícího člověka je nemožné se tam v uvedenou pracovní dobu dostat...

Odkaz ke komentáři

Jo, když už dám za auto 500 a víc třeba (každej si dosadí) tak jako chce to minimálně kombinaci motor, převodovka projet. Kožený sicny a interiér dejme tomu omrknout staticky. Ale třeba jak svítí Xeny, jak funguje radar tempomat a pod. nejde moc u dealerů ozkoušet.

Odkaz ke komentáři

vytlačil a co bys chtěl jako od škodovky, že se z tebe podělají? buď chceš nebo nechceš nebo vypadni z prodejny, takhle to tak bohužel funguje a nic s tím neuděláš....  jinak 1.8 tsi yeti jede fakt pěkně.

jinak svézt se dá v yetim 1.8 tsi, laurin je pouze o nápisech o ničem jiném...

http://www.skodaplus.cz/Car/723112/skoda-yeti-tsi-4x4-1-8-tsi-118-kw-elegance?query=ord%3D6%26dir%3D0%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%255B0%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D1475%26fuel%255B1%255D%3D1%26isRocnivuz%3D1%26fulltext%3D

http://www.skodaplus.cz/Car/715226/skoda-yeti-tsi-4x4-1-8-tsi-118-kw-elegance?query=ord%3D6%26dir%3D0%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%255B0%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D1475%26fuel%255B1%255D%3D1%26isRocnivuz%3D1%26fulltext%3D

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

ano, přesně takhle to funguje, máš pravdu - ber nebo vypadni, a tak jsem taky vypadnul a jsem v klidu...vadí mi však pak ty kecy kolem "velmi si vážíme Váš zájem o vůz Škoda"....váží si leda tak prd...

a tak se mi vlastně vyplatí kupovat referenčky, auto je už světě, můžeš ho vyzkoušet, možná trochu okopaný, zašel jsem o víkendu na Jarov, mají tam tři Yeti L&K, líbí se mi, řekl jsem si, že počkám, až dorazí facelift, a bude vymalováno...   

Odkaz ke komentáři

• Vytvořit nový...