Čočkyn Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Zdravím, přemýšlím nad tím, že koupím chromové kryty zrcátek, akorát jsem to nikde tady na forku nenašel, tak bych poprosil zda někdo má zkušenost, nějaké fotky abych viděl jak to na fábce sedí ;-) Mám modrýho kombajna a černé zrcátka :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 no úprimne? radšej by som nechal čierne spätné, prípadne ich dal strieknúť do farby auta. osobne sa mi tie chrómové spätné, kľuky a podobne nepáči ak bude kolega zajtra v robote, tak ti môžem vyfotiť tyrkysového Room-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Já už kliky mám, ok, vyfoť, budu rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 klikni hore v lište na ikonku Galerie → Škoda Fábia a môžeš sa pozrieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 aspoň tak narýchlo večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 19. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Díky, nakonec jsem to zavrhl asi by to nebylo hezké, nebo takto, líbí se mi to, našel jsem v galerce tu samou fábku co mám, akorát při pohledu z vozidla to vypadá divně ta krytka si myslím, jak to není celé chrom to zrcátko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 mne sa to nepáči. kolega to mal na aute už pri kúpe a jemu sa to vraj páči...jeho auto ináč v noci to vyzerá ako strieborná obyčajná farba, nie chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 20. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Vypadá to totiž, že má matné ale i tak, prostě jsem to nějak zavrhl navíc fotky si viděl jak vypadá moje fábka teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 jj, videl. je to fajn, chróm nie. maska ešte v pohode, ale spätné a kľuky ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.