psurn Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Mohl by mi někdo poradit, jak odpojit konektory těch dvou trubiček, jež vedou do a z nádobky? Mám rozdělané auto a nechci to ulomit. Děkuji předem za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 18. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Chlapi to s tím nikdo nemáte zkušenost? Ona ta otázka je možná hloupá, ale mě ty rychlospojky s hadičkami fakt nejdou sundat z té nádobky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) sú to také isté rýchlospojky,ako sú na palivovom filtre...čiže jedným šrobovákom zatlačiť tú poistku a druhým šrobovákom tú hadičku podvihnúť....len smola je,že tie plastové poistky sú otočené smerom dozadu a dobre na ne nevidíš...inak v pondelok som to robil a odpojiť to išlo pekne... čo s tým vlastne máš?? EDIT: http://forum.skodahome.cz/topic/112647-v%C3%BDm%C4%9Bna-palivov%C3%A9ho-filtru/ Editováno: 19. Březen 2014, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 20. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Libero díky moc. Na té černé spojce jsem to zezadu nahmatal a mačkal, ale nesundal. Ta druhá je bílá a vypadá jinak, je to stejný systém? Zkusím tedy nejdřív nádobku odšroubovat a pak sundat. Zkoušel jsem to ale stáhnout rukou bez použití šroubováku. Měním kvůli této chybě 16825 - system odvzdusneni nadrze P0441 - 35-00 - spatna pruchodnosta a doufám že to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 čo si pretankoval nádrž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Ta druhá je bílá a vypadá jinak, je to stejný systém? čo si pamätám,tak áno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 20. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Přetankoval několikrát, ale už je to hodně dlouho, myslel jsem, že to časem vyschne a ne. Asi není dobrý fábie tankovat do plna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 vyriešené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 23. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Zatím nevyriešené, neboť to budu dělat s kolama. Ale najednou mi ta kontrolka přestala po 6 letech svítit. Ono se to občas tedy stalo, ale vždy se brzy rozsvítila. Tak budu čekat a jakmil se rozsvítí, tak to vyměním, Včera jsem viděl podobné rychlospojky jako je ta černá u ibizi u pal. čerpadla a rozpojil jsem to krásně dle tvého návodu. Pouze zkouškově, neboť jsem kontroloval elektriku - konektor a ten se zdál být ok (seat totiž ukazuje u plné nádrže 0 a svítí žlutá kontrolka). Bude vadný asi celý plovákový systém. Partnerka je z toho nervózní neboť neví, jak daleko dojede . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 18. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Tak dnes vyměněno: černá šla smáčknutím a rukou, bílá to bylo horší, ale nakonec nejlépe pomohlo zespodu podebrat šroubovákem. Nádobku jsem vysunul dolu jemným poklepání seshora. Zítra smáznu chybu Vagem. Díky Liberovi za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 25. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Tak se nakonec - sice asi po delší době - chyba opět objevila. Někde jsem tu četl, že by mohla pomoci ještě výměna toho ventilu, ale to není taky jisté. Tohle jsem viděl téměř jako tutovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 17. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Snad jsem konečně zvítězil nad kontrolkou emisí (16825 - system odvzdusneni nadrze P0441 - 35-00 - spatna pruchodnosta), která se již znova nerozsvítila ani po ujetí 270 km. Po výměně nádobky s aktivním uhlím jsem ještě vyměnil ten ventil v mot. prostoru který k ní patří. Koupil jsem ho u číňana originál Valeo za 380,-. Možná, kdybych nejprve vyměnil ten ventil, mohl jsem ponechat původní nádobku (nechal jsem si ji jako reservní), ale to nevím. Kdyby ale nebyla již zcela funkční, mohl by se ventil znova poškodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 však až bude problém,ty sa ozveš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 29. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Po ujetí cca 1 tis. km, mohu konstatovat, že se dále zlepšil volný chod, jeho pravidelnost a byly tímto odstraněny zároveň i další chyby: 16490 - Manifold / Barometric Pressure Sensor (G71) / (F96): Implausible Signal P0106 - 35-10 - - - Intermittent17912 - Intake Air System: Leak Detected P1504 - 35-10 - - - Intermittent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.