Casy Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Poprvé jsem měnil tátovi zdaní brzdové desky+ kotouče na roomsterovi 2008 r.v., starý desky ve třmenech , ještě měněný v origo servisu, nebyly vymezeny meziplechy. Nový desky měly v sadě v krabici 4 ks meziplechů viz obrázek. Vím , že na FI jsem dával dva meziplechy na jeden třmen , nahoru a dolu , třmeny byly ochozenější, starší, vše funguje, jak má. v Etce je u roomsteru na obrázku jeden meziplech dole viz. obrázek. Když jsem dal oba meziplechy, nahoru i dolu, desky jsou v třmenu natěsno, zahřívá se kotouč pouhým otáčením, žádným bržděním. Otázka, zda.li nedávat vůbec meziplech nebo jenom jeden? jaká je praxe? díky za odpověď. meziplech.bmp obrázek.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 buď obidva,alebo žiadny....ak to bolo menené v autorizáku a neboli tam tie plechy,tak tam nepatria (počítajme s tým,že použili origo veci a aktuálne podla VIN k danému vozidlu)... ...v tej ETKE je na obrázku vyobrazený len jeden,ale v popise sú napísané 4ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 24. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Diky ,libero. Vyndam je.;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Keď Hroty brzd.doštičiek mierne obrúsiš(farba..),tak ich medzi medzeru vymedz.medziplechov ľahko dostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.