Publikováno Březen 23, 201411 r Poprvé jsem měnil tátovi zdaní brzdové desky+ kotouče na roomsterovi 2008 r.v., starý desky ve třmenech , ještě měněný v origo servisu, nebyly vymezeny meziplechy. Nový desky měly v sadě v krabici 4 ks meziplechů viz obrázek. Vím , že na FI jsem dával dva meziplechy na jeden třmen , nahoru a dolu , třmeny byly ochozenější, starší, vše funguje, jak má. v Etce je u roomsteru na obrázku jeden meziplech dole viz. obrázek. Když jsem dal oba meziplechy, nahoru i dolu, desky jsou v třmenu natěsno, zahřívá se kotouč pouhým otáčením, žádným bržděním. Otázka, zda.li nedávat vůbec meziplech nebo jenom jeden? jaká je praxe? díky za odpověď. meziplech.bmp obrázek.bmp
Březen 23, 201411 r buď obidva,alebo žiadny....ak to bolo menené v autorizáku a neboli tam tie plechy,tak tam nepatria (počítajme s tým,že použili origo veci a aktuálne podla VIN k danému vozidlu)... ...v tej ETKE je na obrázku vyobrazený len jeden,ale v popise sú napísané 4ks
Březen 24, 201411 r Keď Hroty brzd.doštičiek mierne obrúsiš(farba..),tak ich medzi medzeru vymedz.medziplechov ľahko dostaneš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.