iphonik4 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Zdarec chlapy! Mám hloupý dotaz ohledně deštového senzoru. Mám již skoro rok sve RS II FL combi. Jsem spokojen, nicméně mě štve citlivost děstového senzoru. Když je ostré slunce a vjedu s autem pod stíny větví stromů, tak se stěrače jendou za čas v poloze AUTO aktivují dělá to pouze na tyto stíny za ostrého slunce. Taky mě štve, že když venku poprchává pořad při stejné intenzitě, tak sťerače setřou jednou třeba každých 30 sec (což je tak kaorát) a behem minuty z ničeho začnou zběsile stírat po dobu třeba 10 sekund než se zase "uklidní". Podotýkam, že citlivost je nastavena na minimum. Je tohle chování normální? Děkuji za odpovedi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Tak to jsme na tom stejně,když neprsí tak je nám ale vypnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Jsem na tom stejne jako Pavel 5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 jde jen o to, jestli ti vlitne nejaky bordel na cidlo, nekdy si ho ani nemusis vsimnout - to se stava treba se smitkem prachu nebo tak. pri lehkem desti to castejsi setreni muze byt reakce na rychlost - napriklad pri brzdeni, nebo zrychleni to reaguje a nebo tam jen muze sjet vetsi kapka z otreneho pruhu a senzor si chvilku mysli ze vic leje, takze zrychli, pak zjisti ze ne a zase zpomali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 25. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Aha:) no tak me pripadne, ze je cistej, tak tim to snad neni. Takze to sepinani na ostrem slunci vlivem stinu je normalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 me se to obcas stane kdyz to zapomenu vypnute, ale vzdy jen v prasnem prostredi nebo tak - vliv svetla a stinu jsem nepozoroval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 já mam teda dešťák jen posledních asi 5tis km, ale co ho mam tak jsou stěrače pořád na automatickou polohu a zatím se sepnuly jen, pokud bylo sklo opravdu mokré, což bylo několikrát při mrholení a jednou když si auto přede mnou ostřikovalo okno, ve všech případech setřely jak měly a zas se vypnuly.. vliv světla a stínu jsem taky nepozoroval a při špinavém oknu před senzorem mám spíš problémy s dřívějším zapínáním automatických světel, než stěračů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Taky mě štve, že když venku poprchává pořad při stejné intenzitě, tak sťerače setřou jednou třeba každých 30 sec (což je tak kaorát) a behem minuty z ničeho začnou zběsile stírat po dobu třeba 10 sekund než se zase "uklidní". Podotýkam, že citlivost je nastavena na minimum. Je tohle chování normální? Děkuji za odpovedi! Také se mi to stava. a občas se mi tam objevi chyba 01520 - ridici jednotka pro rozpoznani deste a svetla (J520) 004 - zadny signal / komunikace - Sporadická info o závadi: Stav závad: 00100100 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 2 Poeítadlo resetu: 249 Kilometry: 131669 km Indikace easu: 0 Datum: 2005.09.13 Eas: 31:63:63 02071 - mistni datovy BUS 004 - zadny signal / komunikace - Sporadická info o závadi: Stav závad: 00100100 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 2 Poeítadlo resetu: 249 Kilometry: 131669 km Indikace easu: 0 Datum: 2005.09.13 Eas: 31:63:63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 25. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Cos tim budes delat? a co to datum? Editováno: 25. Březen 2014, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Zatím nic,kdyz zjsitim ze je tam ta chyba,maznu to a zase nejakou dobu nic. Datum to hold pise takove prazvlastni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Ten samej problé se stejnýma chybama jsem měl taky.Po dlouhejch anabázích to byl špatný konektor vzrcátku. Většinou stačí prostříknout,ale někdy je ho třeba vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 29. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 OK chlapci diky za odpovedi. Ono je to bohuzel asi normalni, nebudu to resit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Po jak dlouhe dobe se vam rozbehnou sterace, kdyz je mate na auto a zacne prset? Nebo kdyz prsi, auto je odstavene s packou na auto a vy prijdete do auta a jedete? U me dest snad uplne ignoruji. I kdyz je okno vylozene mokre. Zatim jsem nevydrzel cekat tak dlouho, nez se spusti, ale sam jsem brnkl do packy. Potom uz stiraji dobre... Dalsi vec je, proc sterace po zdechnuti motoru jeste nezaparkuji. Tyhle 2 veci v podstate znemoznuji mit sterace porad na automatiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Mám tu samou zkušenost. Někdy 100m někdy 200m,ale většinou to taky nevydržím a spustím je sám. Pak ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) Asi je to zamer, aby nestiraly zbytecne, ale radeji chvili vyckaly. Tohle bych chapal, kdyz zacne prset pri jizde. Ale kdyz nastartuju, lije jako z konve a nic se nedeje... Ach jo. Editováno: 22. Duben 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Já mam s nima dobrou zkušenost, páčku mam na automatickou polohu furt, stačí aby si přede mnou někdo myl okno a nepatrně mě pocákal a stěrače to hned utřou.. Motor v dešti vypínám ve chvíli, kdy jsou stěrače dole, pokud leje tak že běží furt, tak je holt vypnu páčkou a pak chcípnu motor. Přímo za deště jsem zatím nestartoval, tak nemůžu říct (parkuju v garáži). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 No jo. Proste to z meho pohledu neni dotazene k dokonalosti, ale i tak je to super a doporucil bych to kazdemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 22. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Taky mám tu zkušenost. Pokud začne lít za jízdy a mam AUTO, tak zapnou v pohodě, ale pokuď staruji za deště, tak taky samy od sebe málokdy sepnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.