Janes360 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) Kamarat mi nakodoval do mojej OCT 2 FL 2010 funkcie 1 CORNER / 2 Po vlozeni kluca do zapalovania a otoceni sa rucicky tachometra otocia na doraz a vratia sa spat / 3 a neku uzavierku diferencialu. Mozu mat tieto nastavenia za nasledok zvisenu spotrebu na trase ktoru chodim casto som spozoroval dos zvisenu spotrebu z 4,7 l na 5,6 l na aute som menil aj pneumatiky na letne Dunlop Bluresponse 195/65/15 a nahustili sa plynom. Editováno: 26. Březen 2014, autor: Janes360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) Corner a ani stagging nemaju so spotrebou nic spolocne a toto: / 3 a neku uzavierku diferencialu. neviem co znamena BTW Coroner si zabil Editováno: 26. Březen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 uzavierku diferencialu Podle mě myslí XDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) Sorry mala chyba aspon si sa pobavil. To tretie je nieco vraj na presmykovanie kolies vraj uzatvori diferencial Editováno: 26. Březen 2014, autor: Janes360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Nic takového mechanického na OII není - všechno jsou to jen elektronické ojebávky. Viz XDS nebo EDS, kdy ti to vlastně přibrzďuje přední kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 no toto je ono len som nevedel ako sa to presne vola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Nevíte kde najdu v kodování po otoční kličku aby se otočili ručičky do krajnich poloh a nazpět ?? Nemužu to tam nikde najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Nekde jsem nasel: Přístrojová deska 17 -> Přizpůsobení -> Staging. Vyzkouseno nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) Je to tak, musíš hledat v přizpůsobení, ne kódování. Pro upřesnění dodám, že to umí jen face budíky.. Editováno: 1. Květen 2014, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Aha tak je to vyřešené když mám před fl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.