Publikováno Duben 7, 201411 r Dnes jsem objednal Foliatec sprej na přebarvení kol a chromového rámečku masky. Vybral jsem černou matnou. Pár lidí zde na foru podobné výrobky již použilo, proto zakládám toto vlákno. Dávejte sem své zkušenosti a fotky.
Duben 7, 201411 r Predpokladam, ze kdyz s tim sprejem nahodou striknu nekam kam nechci,tak se to da v poho odlepit... Je to tak?
Duben 7, 201411 r Autor Přesně tak. Mám v plánu nastříkat kola přímo na autě. Bez maskování pneumatik a přestřiky se pak jen strhnou.
Duben 7, 201411 r Prave uvazuju o tech cernejch castech mezi maskou a svetlama. Ze bych je strikl na bilo. Jak to tady kluci zkouseli na fotkach, tak to vypadalo dobre...
Duben 7, 201411 r Autor To mám taky v plánu, ale tam asi dám kousek fólie, bude to levnější než plechovka barvy.
Duben 7, 201411 r Máte nejaké zkušenosti stou barvou jak se sni pracuje vydrži mytí v myčce? Chtel bych tim fouknout i zrcátka
Duben 7, 201411 r koukám že to má chránit i povrch, to bych potřeboval v mý barvě na zadní nárazník no jsem zvědavej jak dlouho to vydrží a jak bude vypadat ta maska (když se to bude stříkat bez demontáže)
Duben 8, 201411 r Autor Dělají i transparentní nástřik, určitě to bude trošku vidět, ale jako ochranná vrstva na jakoukoliv barvu použitelný. MX6 tu masku stříkal tady
Duben 9, 201411 r Autor Barva dorazila, jen musím pár dní počkat. Chce to teploty kolem 20 a sucho, aby kola po umytí pořádně uschla a barva pak dobře zatvrdla.
Duben 10, 201411 r Autor Ještě doplním pár poznatků a zkušeností vyčtených z netu. - Pokud fólii nastříkáte někam mimo požadovanou plochu, tak stačí mikroutěrka a dá se v pohodě odstranit. - Díky jednoduchému způsobu odstranění, není nutné dokonalé maskování okolních ploch. - S fólií lze jezdit i do myčky či mýt auto vapkou, ale je dobré pár týdnů počkat, aby fólie pořádně vytvrdla. - Čím silnější vrstvu nastříkáte, tím bude fólie pevnější a bude se lépe sundavat, až bude potřeba.
Duben 10, 201411 r uvažuju že tim stříknu brzdy. vypadá to jednoduše bez jakéhokoliv sundavání, rozebírání atd.. stačí jen sundat kolo, kotouč oblepit novinama a nastříkat. https://m.youtube.com/watch?v=8ovJE0fqMQM záruky by se to snad dotknout nemělo, nebo jo?
Duben 10, 201411 r Autor Na záruku to nemůže mít vliv jelikož jde jen o povrchovou úpravu která nijak nemění funkčnost ani originální povrch. Jen nevím jaká bude životnost při vyšších teplotách, ale asi je to na to připravené.
Duben 10, 201411 r říka se že jeden sprej vystačí na 2 kola, tak to by mohl stačit na všechny 4 brzdy jdu hledat nejlevnější nabídku. Upraveno Duben 10, 201411 r od hiz
Duben 10, 201411 r sprej ti na brzdach nevydrzi tu teplotufolitec ma ale barvu na brzdy ale ta se natirajinak prihodim par fotek jak u me vypadaj listy strikli foliatecem Upraveno Duben 10, 201411 r od kortyzon
Duben 10, 201411 r Autor V tom videu je barva na brzdy ve spreji. Moc rozdílné ceny asi nenajdeš pokud koupíš originál. Upraveno Duben 10, 201411 r od honza hlach
Duben 14, 201411 r Autor Nástřel toho jak bude vypadat po obarvení. Přemýšlím, že bych nastříkal i logo SA a označení na kufru, abych se zbavil všeho stříbrnýho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.