Publikováno Duben 7, 201411 r Prosím zkušenější o radu. Z předního xenonového světla se mi uvnitř uvolnil štítek s nápisem Superb. Dá se světlo nějak rozebrat, abych zpátky plastík zacvakl? Nebo znáte jiný postup? Děkuji za konkrétní radu...
Duben 8, 201411 r Ahoj, dej ho na půl hodiny do trouby na 80-90°C a pak jde poměrně dobře sklo sundat
Duben 8, 201411 r Ovsem je otazka, jestli taky jeste pujde sklo nasadit zpet a hlavne tak, aby bylo vodotesne.
Duben 8, 201411 r Pokud to nemá vliv na funkčnost světla samotného, tak bych to radši nechal tak a nešťoural do toho.
Duben 8, 201411 r Autor Vliv na funkci to nemá. Jen jak se to třepe,tak to škrábe sklo světla zevnitř.
Duben 9, 201411 r Svetlomet nerozlepis. Plastovej obal a plexi je navic jeste smontovenej vrutovejma steftama. Zkousel jsem to a nic. Nakonec jsem pouzil flexu, abych videl jak to maji vyreseny...
Duben 10, 201411 r Autor No vidim to bledě. Na vrakáči jsem dostal rozmlácenou lampu a nepůjde to v podstatě nijak. Je to na výměnu xenu. Zvažuju se na to vykašlat,ale jsem detailista a tohle mi trochu vadí. Tak uvidím....
Duben 12, 201411 r Autor Tak a mám hotovo. Snad to nějakou dobu vydrží než se naskytne Dobrá koupě nových xenu za zajímavý peníz.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.