Tomáš Hrábek Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Prosím zkušenější o radu. Z předního xenonového světla se mi uvnitř uvolnil štítek s nápisem Superb. Dá se světlo nějak rozebrat, abych zpátky plastík zacvakl? Nebo znáte jiný postup? Děkuji za konkrétní radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Ahoj, dej ho na půl hodiny do trouby na 80-90°C a pak jde poměrně dobře sklo sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Ovsem je otazka, jestli taky jeste pujde sklo nasadit zpet a hlavne tak, aby bylo vodotesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Pokud to nemá vliv na funkčnost světla samotného, tak bych to radši nechal tak a nešťoural do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 8. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Vliv na funkci to nemá. Jen jak se to třepe,tak to škrábe sklo světla zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Svetlomet nerozlepis. Plastovej obal a plexi je navic jeste smontovenej vrutovejma steftama. Zkousel jsem to a nic. Nakonec jsem pouzil flexu, abych videl jak to maji vyreseny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 No vidim to bledě. Na vrakáči jsem dostal rozmlácenou lampu a nepůjde to v podstatě nijak. Je to na výměnu xenu. Zvažuju se na to vykašlat,ale jsem detailista a tohle mi trochu vadí. Tak uvidím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 12. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Tak a mám hotovo. Snad to nějakou dobu vydrží než se naskytne Dobrá koupě nových xenu za zajímavý peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.