Uhlíř Petr Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 (editace) Ahoj, dostal jsem od rodičů fabii a je k ní jenom jeden klíč a takové divné dálkové ovládání (viz foto).. Chtěl bych si dodělat klíč a když už tak asi zrovna vystřelovák.. Zajímalo by mě jestli je ten centrál co mám teda na autě originál škoda (protože na té kulaté dálce je snad logo škodovky - je odřené tak si nejsem jistý) a případně jestli teda stačí koupit nějakej ten vystřelovák a spárovat to nebo jestli si musím koupit celou jinou jednotku nebo jak to je.. (popř jaký MHZ musí ten vystřelovák mít?) VAG mám a dokonce jsem si koupil i ty skleněný imobilizerovy tycinky do klice abych ten druhej klic mohl sparovat. Díky za každou radu Editováno: 19. Duben 2014, autor: Uhlíř Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Ehm, a kde je ta fotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Musiš si jí představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 19. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 už, omlouvám se, nevšimnul jsem si že po nahrání musím ještě kliknout na připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 (editace) Tak to máš META system,dříve to autorizovaný servis montoval . Na tohle ti ale vystřelováky chodit určitě nebudou. Vymontuj to,mrkni na komfortku máš ji vespod palubní desky nad plyn. pedálem. Číslo a písmeno. Pak podle toho kup jen vystřelováky,nebo i komfortku. Je jich na bazoši dost a nejsou drahé. Ale však jsi o tom přečti,je tady o tom psané spousta. Editováno: 19. Duben 2014, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 20. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 takže pokud bych měl nejakou XY komfortku tak ji jen odmontuju a koupim vystrelovaky a nemusim kupovat dalsi jednotku? to by bylo fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Podle mého je to ovladač ke Škoda originálnímu příslušenství BKA400002 Autoalarm s dálkovým ovládáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 20. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 BKA400002 joo presne to je ono aj tu skrinku tam mam dole pod volantem.. jen tu houkacku jsem uz musel ustrihnout protoze mi obcas zacalo auto pred barakem v noci houkat kdyz kolem me projek kamion.. (ted uz jen blika) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.