vonsakjakub Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Zdravim vas hosi teraz mi nastal problem zo spojkou vymenil som spojku a asik po 500km najazdenich mi stvrdol pedal a zacala zaberat niekded v polovici co predtim isla lahucko a zaber mala na spodu tak neviem co sa mohlo stat menil som komplet celu spjku zotrvacnik pritlacni tanier lozisko lamelu od vyrobcu luck cena 430e a este ma taki problem ked sa rozjechavam tak idem tak poskackajuco nejde mi pekne ale akokeby som mal kockatu naftu A drzhy problem stvrdol mi aj volant a poriadne vybracie dostavam do ruk pocas jazdy a volant mi tak stvrdol akokeby som ho tahal cez nejaku gumu a ked idem v zakrute tak ho musis tahat lebo sa nechce vraciat na svoju povodnu polohu a ide strasne tazko tak neviem a uz som s toho na nervi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Skontroluj nádobku u serva jestli tam máš dost kapaliny stím volantem popřípadě se můžeš podívat k předním kolům jak je řízení jestli tam nemáš prasklé těsnění a uvidíš unik oleje....V dalším případě je servo KO....ktere je v pravo dole kdyz stojis pred kapotou.Kolem něj to taky zkontroluj mělo by to jít viditelne videt.... Co se týče spojky měnil si i pístek který tlačí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 21. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 kvapaliny je dost a pistek pri spojke nie to som nemenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 21. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 to ani neviem kde tam je ten pistek na spojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 7. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 (editace) tak teraz som zistil ze ten pistek mi ten servisak vymenil tiez a cim viac tim je to horsie idem jak na kockatej nafte ked pomalicky pustam spojkovy pedal Editováno: 7. Květen 2014, autor: Pawouk Edituj příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.