Přejít na obsah

Problem so spojkou

vonsakjakub

Doporučené příspěvky

Zdravim vas hosi teraz mi nastal problem zo spojkou vymenil som spojku a asik po 500km najazdenich mi stvrdol pedal a zacala zaberat niekded v polovici co predtim isla lahucko a zaber mala na spodu tak neviem co sa mohlo stat menil som komplet celu spjku zotrvacnik pritlacni tanier lozisko lamelu od vyrobcu luck cena 430e a este ma taki problem ked sa rozjechavam tak idem tak poskackajuco nejde mi pekne ale akokeby som mal kockatu naftu 

A drzhy problem stvrdol mi aj volant a poriadne vybracie dostavam do ruk pocas jazdy a volant mi tak stvrdol akokeby som ho tahal cez nejaku gumu a ked idem v zakrute tak ho musis tahat lebo sa nechce vraciat na svoju povodnu polohu a ide strasne tazko tak neviem a uz som s toho na nervi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skontroluj nádobku u serva jestli tam máš dost kapaliny stím volantem popřípadě se můžeš podívat k předním kolům jak je řízení jestli tam nemáš prasklé těsnění a uvidíš unik oleje....V dalším případě je servo KO....ktere je v pravo dole kdyz stojis pred kapotou.Kolem něj to taky zkontroluj mělo by to jít viditelne videt....

Co se týče spojky měnil si i pístek který tlačí ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...