mirahrd Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Zdravím jak poznám špatné silentbloky přední fábia 1.2 2007 a ještě prosím o radu jak se pozná špatná spojovačka řízení děkuju Míra. Když jedu po panelovce tak mě ze spodu něco klepe -houpe jako by bylo něco povoleného.....čepy dobrý i stabilizátory.Muže to dělat utržený gumy v ramenou....? najeto 59000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 skontroluj si zadné silentbloky ramien http://www.skoda-dily.cz/eshop/1k0407183e-silentblok-ramene.html ...tie sa trhajú dosť často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahrd Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Zdravím dneska jsem měnil přední a když dobržduju tak mě někde vrže guma muže to dělat ten zadek ? gumy na stabilyzátoru jsou dobrý ale mužou bejt starý když se to pro brzdí tak to něděla jen někdy......dík za radu Míra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 vy ste ich ani neskontrolovali tie zadné?? ...veď tie odchádzajú omnoho častejšie,ako tie predné.... ....a gumy stabilizátora zistíš tiež jednoducho...odpojte tyčky od stabilizátora a potom pohýbte samotným stabilizátorom hore-dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahrd Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 ty zadní jsme měnily ja myslel jestli to nemůžou delat ty na zadku pod kufrem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 to si myslím,že nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 To nic neznamená že se někdy měnily,vyděl jsem utrhlý znovu po měsíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.