kocmirek Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Zdravím. Mám Octu r.2001 a při otevření dveří u řidiče asi tak ve třetině se ozve cvaknutí ve všech dveří a při zavírání asi tak ve stejné poloze zrovna tak. No a teď se mi stalo že jsem měl otevřené u řidiče okno a když jsem ho chtěl zavřít,tak zůstalo ve vzdálenosti asi 10 cm před zavřením a dál nešlo.Dolů sjede ale nejde zavřít úplně,zastaví se přesně vždy na stejném místě jak jsem psal a dál se nehne. Zrcátko, dveřní spínač a ovládání pravého okna funguje normálně. Poradíte co by to mohlo dělat? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Ahoj, co se týče cvaknutí ve dveřích, tak nevím .. možná už ojeté panty? Co se týče toho okna, zkus udělat znova dorazy oken - vložíš klíček do zámku dveří řídiče, zamkneš a držíš, dokud okna nevyjedou úplně nahoru a necháš ještě 5 sekund (měl by jsi slyšet takové cvaknutí), potom otočíš klíčem na odemknutí a čekáš, dokud nesjedou všechny okna zase dolů a pak nech ještě 5 sekund (zas uslyšíš cvaknutí). Mohlo by to pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocmirek Vloženo 26. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Tak to dělal částečně ulomený kabel ve svazku kabelů mezi dveřmi a kastlí v té gumové harmonice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.