octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 A teraz po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 A teraz po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 A ešte stále po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 A ešte stále po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 A posledná po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Ale kedže je tu už čas zimný, tak som radšej nahodil zimu MATADOR MP 58 M+S Silika 195/65R15 91 T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 A posledná konečná verzia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 octan: ty lišiak snad by to chcelo 17ky?:-) a iny background tam maš....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Moc velkej fanda podložek teda nejsem, ale aspoň se zeptám. Je to znatelnej rozdíl? Popřípadě jestli Ti to nedrhne do podběhů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Nezlob se, ale ty 3cm vypadají příšerně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Moc velkej fanda podložek teda nejsem, ale aspoň se zeptám. Je to znatelnej rozdíl? Popřípadě jestli Ti to nedrhne do podběhů. Já jsem měl na starém seatu 25 mm podložky na zadní nápravě a na každém kole. Disky byly 16" (ve velkém techničáku povoleny pouze 13" ). V zatáčkách auto sedělo jako přibité. Nic mi nedrhlo i když jsem musel zbrousit vnitřní lem blatníku bo u seatu vyčníval směrem dovnitř a při propružení to sem tam škrtlo - jo ale měl jsem snížený podvozek -40mm. Podložky doporučuji, ale musí být široké tak akorát, aby nepřečnívali přes lem blatníku směrem ven. Octane uber 15 mm a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Taky se mi to teda zdá až dost.Čumí to ven jako blázen.Tot muj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 No, musím taky přiznat svůj údiv! Když jsem octanovi pomáhal s výpočty tloušťky podložek, tak jsem došel k jasným hodotám. Že vzhledem k jeho kolům a ET bych udělal podložky max 20 mm! S 30 mm podložkama a takto vysokým podvozkem auto vypadá jako offroud... PS: nic není ztraceno. Podložky se dají lehce "utočit" na nějakou solidní mez a šrouby taky zkrátit půjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) Moc velkej fanda podložek teda nejsem, ale aspoň se zeptám. Je to znatelnej rozdíl? Popřípadě jestli Ti to nedrhne do podběhů. Já jsem měl na starém seatu 25 mm podložky na zadní nápravě a na každém kole. Disky byly 16" (ve velkém techničáku povoleny pouze 13" ). V zatáčkách auto sedělo jako přibité. Nic mi nedrhlo i když jsem musel zbrousit vnitřní lem blatníku bo u seatu vyčníval směrem dovnitř a při propružení to sem tam škrtlo - jo ale měl jsem snížený podvozek -40mm. Podložky doporučuji, ale musí být široké tak akorát, aby nepřečnívali přes lem blatníku směrem ven. Octane uber 15 mm a bude to Pěknej, kámoš si tuní taky takovýho. Chtěl bych se zeptat jak si docílil toho snížení. jiné pružiny? A kde jsi je sehnal. Kámoš to chce snížit a nemuže pružiny sehnat. Editováno: 3. Listopad 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Moc velkej fanda podložek teda nejsem, ale aspoň se zeptám. Je to znatelnej rozdíl? Popřípadě jestli Ti to nedrhne do podběhů. Já jsem měl na starém seatu 25 mm podložky na zadní nápravě a na každém kole. Disky byly 16" (ve velkém techničáku povoleny pouze 13" ). V zatáčkách auto sedělo jako přibité. Nic mi nedrhlo i když jsem musel zbrousit vnitřní lem blatníku bo u seatu vyčníval směrem dovnitř a při propružení to sem tam škrtlo - jo ale měl jsem snížený podvozek -40mm. Podložky doporučuji, ale musí být široké tak akorát, aby nepřečnívali přes lem blatníku směrem ven. Octane uber 15 mm a bude to Pěknej, kámoš si tuní taky takovýho. Chtěl bych se zeptat jak si docílil toho snížení. jiné pružiny? A kde jsi je sehnal. Kámoš to chce snížit a nemuže pružiny sehnat. Dal jsem pouze nižší pružiny. Já je tenkrát koupil tady http://eshop.escape6.cz/default.asp?pgid=401 ale slušnou nabídku mají i www.autodoplnky.cz U snížení větší než 40 mm se doporučuje koupit sadu pružiny + tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Klučiny, berte to ako prvú variantu. Lepšie je začať s 30 mm a potom uberať. Horšie je keď treba pridať a nie je s čoho. Ďalšia varianta bude 20 mm a možno to skončí na 15 mm. Znížiť to pôjde určite.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Klučiny, berte to ako prvú variantu. Lepšie je začať s 30 mm a potom uberať. Horšie je keď treba pridať a nie je s čoho. Ďalšia varianta bude 20 mm a možno to skončí na 15 mm. Znížiť to pôjde určite.. mě se to hned nějak nezdálo, asi to bylo jen na zkušebně - nanečisto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Kua nevim,kde sehnat material na vyrobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Kua nevim,kde sehnat material na vyrobu Premejslim, ze Ti fakt prodam ty svoje, s tema sportovnima tlumicema uz je tam na zimu asi nedam, v lete tam nebejvaly nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Kua nevim,kde sehnat material na vyrobu to vůbec není problém. Tady je problém cena hliníku!! Materiál koupíš v prodejně hutního materiálu. Potřebuješ špalek o prům. 150 mm. Jeden běžný cm z tohoto průměru stojí cca 80 kč. 1 podložka - 4 cm x 4 je 16 x 80kč = 1280kč! Pak dáš něco soustružníkovy a šeš na tom tak draho, že si je už můžeš koupit hotový... PS: 1h CNC soustruhu = 580,- mě kdysi účtovali 2h i s programováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Já jsem si duralové podložky nechával dělat a můžu potvrdit kol7 že jsem to měl asi jenom o dvě stovky levnější, než koupené. A to mi ještě posléze začali rezavět šrouby bo ty byly z Fe (ferrum) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Kua nevim,kde sehnat material na vyrobu Premejslim, ze Ti fakt prodam ty svoje, s tema sportovnima tlumicema uz je tam na zimu asi nedam, v lete tam nebejvaly nikdy A kolik tam mas? ja zase nechci zadny vylezly kola. Jen chci,aby tomu ty 16´ vic slusely a nebyly zastrceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.