lubpf Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Vnější i vnitřní plechy dveří jsem vytlumil materiálem STP Anticor. Samolepící tlumící materiál, parádně se s ním dělá, celkem na celý auto 6 plátů (stačilo by asi i 5). Za repro jsem na vnější plechy nalepil ( samozřejmě zevnitř :-)) Gladen Aero Wave, stačil jeden plát. Repro jsem na předek dal Gladen M165 V2 a na zadek Pioneer TS-A171C1 - ty jsem už měl doma z předchozí oktávky. Repro jsou instalované přes MDF redukce ( výška 36mm). Co se tlumení týče, fakt je důležitější než nějaký super repro. Předchozí auto jsem měl napřed bez tlumení ale teprve s ním byl ten rozdíl opravdu znát. Celkový náklady: Tlumení 2 100Kč MDF 210Kč repro 2 800Kč Vlastní práce cca 6 hodin. Nechtěl jsem žádnej extrém, ale rozdíl je fakt propastnej. Fotky jsem bohužel nedělal, ale asi nějakou zkusím Editováno: 25. Březen 2014, autor: lubpf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 super, a co rozdělávání dveří?, když jsem to viděl tady je to dost děs.... ale zajímalo by mě, jak by hrál Columbus s Cantonem po vytlumení.... to už bych asi z auta nevylezl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Je to snazší než u dvojky. Pod madlem a ovládáním dveří dva šrouby, dole otočit plast matku, trochu zabrat aby se vyškubly plastový pojistky a je to venku. Díky dvěma velkým plastovým krytům ( jen nacvaknutým) je i přístup dovnitř dveří úplně v pohodě. jen nezapomenout pak zapojit všechny štekry :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 tam už není ten vnitřní plech pod tapecem, jako O II co byl přinýtovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Ne. Už jen plastový kryty. A ty jdou snadno ven. A vzniknou celkem pěkný otvory na montáž. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 díky za info... trochu jsi mě naladil... dej ještě link kde jsi kupoval to vytlumení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 27. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) Možností je víc. Nevím zda smím dělat reklamu ale já to nakoupil na http://www.ahifi.cz/ protože jezdím kolem. V Brně mají i kamennou prodejnu kde jsou dost šikovný kluci co umějí i poradit a vše je možno i vyzkoušet. třeba si poslechnout rozdíl mezi vytlumenýna a origo dveřma. Jinak to tlumení má ještě jeden takovej vedlejší efekt. Při doklapnutí dveří mají takovej moc pěknej zvuk. Neumím to popsat, ale rozhodně to není takový bouchnutí prázdný plechový krabice jako originál. Editováno: 27. Březen 2014, autor: lubpf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 díky moc za info, taky popřemýšlím do budoucna!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Nevím zda smím dělat reklamu tady to není reklama ale rada nad zlato, jinak tady se může všechno co Pawouk strpí a povolí (podle aktuální nálady a podle toho o koho se jedná) Moc díky, vážně uvažuji.... mám strach že pak z auta nebudu chtít vylezt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 já mám spíš strach z toho "co jednou rozebereš, to už ti bude vždycky vrzat" ale taky bych bral lepší repro... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 toho bych se nebál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 2. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 (editace) Jak jsem slíbil, pro ilustraci pár obrázků z vytlumení dveří - zadních Editováno: 2. Duben 2014, autor: lubpf 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Kolega Hravec měl dobrý nápad s oddělením příspěvků o vytlumení OIII do samostaného vlákna, tudíž jsem to provedl a prosím další příspěvky na toto téma vkládat sem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 http://www.ahifi.cz/clanky/detail/odhlucneni-vozu-skoda-octavia-iii.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 super tip, díky kudrdlinko, jsou to brňáci, jdu do toho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Btw, kdyz je auto v zaruce a nechal bych si ho odhlucnit, neprijdu tim o zaruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 no myslíš tu záruku, když ti shoří auto tak stejně ŠA se vykrucuje? nevím proč bys měl, je to přeci tvoje auto ne z kopce Mladá Boleslava, kde mají svůj svět. já to budu dělat taky někdy, ale sám, zbytečný někoho platit za sundání tapece... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Pěkný , to se mě líbí, to by řešilo jednu nevýhodu OIII, kterou vnímám... a navíc se ti Hravče zlepší poslech Cantona... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Mno ja rozumim PC a vecem kolem, ale na hrabani se v aute jsem levej takze nez bych si to roz***** tak si to radsi necham udelat Spise me jde o to ze trebas prdne reproduktor v aute a na zaruku te pak poslou nekde, protoze jak clovek cte na co vse se uz SA skube tak prave proto me tadytohle vcelku odrazuje. A pochybuju ze me to autorizovanej servis vytlumi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 proč by nevytlumil, je to zásah do konstrukce vozu nebo použití neautorizovaných dílů? nevidím důvod proč by to mělo být o záruku, to bych to auto tedy správně ani neměl umývat abych nepoškozoval lak ... to všichni plánujete tak zásadní reklamace, že se tak bojíte, v nejhorším případě ŠA řekne jako u změn přes VCDS > vrátit do původního stavu.... jinak k těm penězům, proč se s tím jebat, když si můžu zaplatit to, že mi to někdo udělá a já v té době můžu vydělávat nejen na to udělání vytllumení, ale i na další pamlsky.... třeba na to, jak si s Clintem budeme užívat pěkné chvilky, ale né mezi sebou navzájem (dál nemůžu psát, je to veřejně dohledatelné fórum, co kdyby....).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Mno pokud by se toho ujal autorizák, tak mám zase strach, že to neudělají tka dobře jako někdo kdo se tomu plně věnuje a ví kde co a jak polepit. A ohledně te reklamace to myslím z toho, že abys vyplnil dveře tak musíš rozpojit nějakou elektroniku a aby se nevykécavali na to, že chyba bylo v tom. Mno nechám si to projít hlavou a uvidím, zatím mě Canton přijde dobrý i bez vytlumení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Mě se to zamlouvá a zvládl bych si autí vytlumi sám, hudebně mi to zatím stačí jen by mě zajímalo zda je uvnitř větší ticho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Doporucuji navstivit jejich prodejnu a poslechnout si dvere s a bez vytlumeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Mě se to zamlouvá a zvládl bych si autí vytlumi sám, hudebně mi to zatím stačí jen by mě zajímalo zda je uvnitř větší ticho??? to nespíš ne, problém jsou okna, to bylo poznat u O II FL co měla Sun Safe Glass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 No píšou, že to pomohlo právě na ticho uvnitř, což mě upřímě zajímá víc, než ta ještě lepší muzika.... proč by jinak polepovali spodní plech v kufru a podběhy kol ? I když je pravda, že nejvíc hluku jde přes okna, tak přes dveře a od kol to taky není zanedbatelné ,takže v globálu by to mělo být poznat ... a každý desibel se počítá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.