lukas513 Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Nemá někdo typa na sedák mám molitan k.o kde sehnat nebo kdyby někdo měl at mi písne vzkaz děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Niekde pri Bolke je čaluníctvo, tam sa dá zohnať molitan aj origo poťahová látka. Ak nájdem kontakt vrhnem sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 http://autosedadla.cz/uvodni-stranka.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Napis tam email pani ti odpovi co a za kolik. Taky se tam chystam, jen je to dost z ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) To je dobrý, to se mi líbí, takže jen tam tu sedačku dostat a zpět se o nic nestarat, zpět doručí zdarma po celé ČR... Já potřebuju opravit to boční vedení sedáku. A to tam cenu mají: RENOVACE VLOŽKY SEDADLA ŘIDIČE - CENA 500 KČ Editováno: 1. Květen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Nebo si tam zajed. Po domluve delaji na pockani, me rekli tak 2 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Robia aj kožu? všade som čítal len o látkových... mám to trochu od ruky ale vyzerá, že to čo robia, robia dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Já bych to taky potřeboval, jak na supovi (sedak -kuže) tak na boře (prodřený bok opěradla). Ale z Brna to mám trošku z ruky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 (editace) Delaj vsechno co vyjelo z Bolky ostatni jsem neresil ale chci se zeptat jestli mi udelaji i Mercedes.... Editováno: 3. Květen 2014, autor: KOKYN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Už dělají i svoz takže doprava bez starostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Hoj, ozivuju toto tema, existuje nejaky "sedackovy doktor" na jizni morave? O co mi jde predevsim: mam kozene sedacky - svetla kuze - a adova opera ma tvorit takove tri polstarky. Automa uz vyssi porci km za sebou a tak jsou splaskle a zadova opera uz neposkytuje takovy komfort jako by mela. Tudiz mam tri moznosti bych rekl: 1, zajet do autorizaku, nechat tam to stejny co za co jsem koupil auto - nerentabilni 2, DIY - neni moc casu a z kuze mam respekt, dvakrat jsem si opravoval vystylku sam (Opel Omega - tam sli sundat plastovy zada a bylo to sup sup) 3, dat to nekomu, kdo vi co dela a ma praxi Na internetu jsem nasel, ale vsechno v cechach. Nevi nekdo o nekom? A sorry ze nepisu s diakritikou, pracovni stroj mi to nedovoluje. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Dělají i svozy snad přes PPL- odvezou a přivezou opravené Tady: http://autosedadla.cz/opravy-sedadel.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Jo jo, to jsem vycihal, jenom je blby, ze ja auto potrebuju zatim opravdu denne. Leda ze by i me PPL hodilo do prace Takze asi nezbyva, nez si to cely naplanovat a udelat si nekdy vylet. Taky mate nekdy pocit, ze tech co umi (remeslo) je jako safranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 To rozhodně. Od zedníků, přes truhláře, čalouníky až po automechaniky. Bohužel, služby v ČR jsou na hranici východního bloku a pokud něco potřebuješ, buď Tě okradou, nebo to odflinknou, nebo to dlouho trvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 O to smutneji pritakavam, protoze sedim za PC cely den. Uz kolikrat sem si rikal, jak me mrzi, ze nic poradkyho nevyrabim. Pod tvuj komentar bych se mohl podpsat. A sorry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Tak sem se pánové jal do "repase" opěradla. Tak si říkám fajn, dílenskou příručku mám, čas a garáž taky. Vercajk na místě, jdu na to. Odmontovat sedačku a oddělit opěradlo od sedáku bylo na pár minut. Uvilnit vertikální napínací dráty přední části sedáku taky. Chtěl jsem "vysléct" celý potah, ale tady DP zklamala. Když sem viděl, co bych musel vše vyháknout, tak mě jímala hrůza. Už jsem to dělal na oktávce, kde sem dodělával el. sicnu, ale to byl hadr, ke kůži musí mít člověk trochu respekt, tak sem to nechal tak. Nakonec se mi podařilo zrepasovat zádové polsštářky molitanovou výplní. Jenže ... jenže já vůl sem si až dneska ráno uvědomil, že sem molitan dal NAD vyhřívací vložku Takže co nevidět repete. Dělal to už z vás někdy někdo? Mám najeto 327tkm a celokůži, takže mě příčné dráty už tlačili dozad, jak ty polštářky byly splasklé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Kůže je přichycená jinak, než hadr? Tam nejsou ty kroužky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Mylíš přesně ty, u kterých sem si říkal, jak by bylo skvělé, mít čalounické kleště? Ano, jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 jestli je to jako u hadru, tak se dají jednoduše přeštípat. Místo nich pak dáš stahovací pásky. Taky se dají rozevřít pomocí dvou kleští - ale za mě zbytečné drbání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Nu, tak mám hotovo, díky za hint ohledně stahovacích pásek. Dobrá zpráva je, že zádové opěradlo lze pěkně udělat i v autě, bez demontáže sedačky. Jen jsem to chtěl zkusit, ale pro klidnější práci doporučuju sedačku ven - i s odpojením baterie je to práce na 5 minut. Nicméně, sedadlo pohodlené, netlačí do zad, i po 1 a 1/2 hodině bez únavy, super. Co mě ale začíná "trápit", je kůže. Mě se totiž potí prdel i na hadře a celkem se bojím léta - i přes klimu. Začínám se poohlížet o polokožených nebo hadrových světlých sedačkách. Černých je hodně, ale ve světlém interiéru by to vypadalo jako pěst na oko. Tu svoji světlou celokůži i s výkolpným středem spolujezdce, vcčteně ovládání ze zadní loketky bych pak dal k dispozici. No, kdyby někoho tento bártr zaujal, nebo viděl něco podobného jak v tomto nebo v tomhle odkazu, tak písněte. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 tahle se byznys nedělá - nemůžeš napsat "potí se mi prdel, nechce někdo mojí sedačku?" Ventilovaný sedačky z SII se tam dát nedají? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Krásně napsaný Jo ventilovaný by byli super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Já taky nechci dělat byznys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Kolega to asi myslel tak, že když seženeš jiné sedačky, budeš ty svoje prodávat Pak zněl inzerát asi takto: "prodám kožené sedačky na Superba. Jsou v dobrém stavu a jsou propocené od mojí prdele" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Jo takhle, a tak zase takovej extrém to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.