maxim12 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Ahoj, zeptám se asi hodně blbě, ale jak se ve Fabii II r.v 2008 ovládají el. zrcátka? Mám tam to kolečko tak si vyberu, že chci upravit pravé a čím s ním pak hejbu? V druhým autě mám nad tím kolečkem ještě šipky a těma to posouvám.. Tady u toho nic není tak jsem z toho jelen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 ovládaš to tým istým kolieskom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim12 Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Na to uz jsem koukal, ale neslo me to.. vybra jsem pravy zrcatko a kdyz sem to chtel natocit tak se prepinalo to kolecko do jine polohy bud do O nebo L, to kolecko se musi nejak povytahnout nebo jak? Jak rikam nechci s tim moc kroutit do ruznejch smeru abych to neznicil.. Editováno: 6. Květen 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 http://www.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia.aspx?requestOwnersManualOnlineVersion=cz/Fabia_54/11-2013/Manual/Fabia/online&requestOwnersManualLanguage=cz&requestOwnersManualEditionDate=11-2013#!pageId=00141 Proste jen hybes nahoru a dolu a do stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim12 Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 No jo ale jak hejbu nahoru dolu do stran tak prepinam jaky zrcatko chci nastavovat nebo jestli to chci vypnout poloha O, takze mam prepnout treba na L zustat na te poloze a nejak s tim koleckem lehce hejbat ? nechci to urvat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Kdy tocis tim koleckem po obvodu tak si nastavis ktere chces a pak hybes nahoru dolu a do boku pro nastaveni . Pro tom nasveni toho zrcadka ktere chces ovladat tak to tak mirne lupe jako kdyz prepne nejaky vypinac a pri tom stelovani to nedela nic jen hybe zrdcadky. Neboj se toho urcite to neni z porcelanu aby se to hned rozbylo. A pokud ti to nefunguje tak muze byt i treba spalena pojistka. EDIT ta pojistka ma cislo 11. A nachazi se pod volantem. Editováno: 6. Květen 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Víš jak se ovládá joystick?, ne otáčením, ale naklápěním (nahoru, dolu, doleva, doprava). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/128377-ovladan%C3%AD-elzrcatek/#entry1902555 Jinak nechapu proc zakladas nekolik temat s stejnym problemem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim12 Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 jo diky, pred chvili jsem to vyzkousel, jak jsem psal bal jsem se za to vzit.. v druhym aute je to uplne jinak. Vsem diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim12 Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) odzkouseno a je to ok, diky bal jsem se za to vzit.. no jo hold trouba straspitel :-D Editováno: 6. Květen 2014, autor: maxim12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 maxime 12, pro příště se vyvaruj porušování pravidel:1. Nezakládej stejná vlákna!2. Necituj přímo předcházející příspěvek!Vlákna jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim12 Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 maxime 12, pro příště se vyvaruj porušování pravidel: 1. Nezakládej stejná vlákna! 2. Necituj přímo předcházející příspěvek! Vlákna jsem sloučil. ok omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Heh, a znovu cituješ... Nepoužívej pro odpověď na přímo předcházející příspěvek tlačítko "Citovat"! Na to je tu pole pro odpověď na konci stránky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 zlaté nervy máš Pavle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 zlaté nervy máš Pavle Súhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.