Přejít na obsah

ovladaní el.zrcatek

maxim12

Doporučené příspěvky

Ahoj,

zeptám se asi hodně blbě, ale jak se ve Fabii II r.v 2008 ovládají el. zrcátka? Mám tam to kolečko tak si vyberu, že chci upravit pravé a čím s ním pak hejbu? V druhým autě mám nad tím kolečkem ještě šipky a těma to posouvám.. Tady u toho nic není tak jsem z toho jelen..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na to uz jsem koukal, ale neslo me to.. vybra jsem pravy zrcatko a kdyz sem to chtel natocit tak se prepinalo to kolecko do jine polohy bud do O nebo L, to kolecko se musi nejak povytahnout nebo jak? Jak rikam nechci s tim moc kroutit do ruznejch smeru abych to neznicil..

Editováno: , autor: Pawouk
Odstraněna citace.
Odkaz ke komentáři

Kdy tocis tim koleckem po obvodu tak si nastavis ktere chces a pak hybes nahoru dolu a do boku pro nastaveni . Pro tom nasveni toho zrcadka ktere chces ovladat tak to tak mirne lupe jako kdyz prepne nejaky vypinac a pri tom stelovani to nedela nic jen hybe zrdcadky. Neboj se toho urcite to neni z porcelanu aby se to hned rozbylo. A pokud ti to nefunguje tak muze byt i treba spalena pojistka.

EDIT ta pojistka ma cislo 11. A nachazi se pod volantem.

Editováno: , autor: ASPIRE
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...