vonsakjakub Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Cavte chalani takze uz somto tu riesil s janemsupem a na nic sme nedosli mam taky problem u supa 1 pocas jazdy mi vybruje alebo lepsie povedane pocutijem dost velke chvenie na volante citim to strasne v rukach ako sa mi chveje volant a vybruje je to hrozne neda sa na tom ani jazdit a neviem vobec cim to je capi riadenia mam nove vymene a aj vsetky ramena klby capysu nove od znacky SWAG neboli lacne vyslo ma to dost penazi mam aj nove sylenbloky motora nova spojka proste komplet cely predok novy robil som komllet predok a vybracia volantu ma serie na tom a neviem teraz rozmyslam ci to nema dosledok ze mi odchadza servoriadenie tjs hrebenove riadenie lebo mi aj vraveli ze to moze bud homokineticke klby ale tie ma tiez nove a co su vnutorne homokinetaky tak tie nemam menene ale to vplyv na riadenie nema takze teraz neviem co a kde sa ma obratit co mam kde hladat a kvapalina serva je v ok polohe neubuda jej a ani nikde netecie zeby bola prasknuta hadicka tak neviem a dufam ze som dobre popisal problem inak to asik neviem ak ste nepochopili tak pocas jazdy citim na rukach ako mi vybruje volant proste vybruje mi pod rukami a mam aj nove gumi s diskami tak nimi to nebude tiez sorry ale inak to popisat nevim Editováno: 6. Květen 2014, autor: vonsakjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 právě nové gumy nemusí být dobře vyváženy, mám stejnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 tak snad gumy nechával vyvažovat když to nasazoval na kola.Jinak souhlas s tebou,že i gumy to můžou dělat.A to dokonce jsme se už setkali i s tím že nová guma měla házivost 160.Prostě zmetek.Kolo bez gumy nekopalo a s gumou 160.Masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Chlapy jen pro info, kde zjistim, jestli mi haze guma nebo disk? Reknou mi to v servise? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Když ti dají do vyvažovačky disk bez gumy a roztočí ho zjistíš kolik háže disk potom kdyz tam dás pneu a vyvážíš znova zjistíš o kolik se to zvedlo díky gumě Pokud prázdný disk bez gumy hází do max 30g je to jeste únosné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Super, dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 přesně tak, umí to udělat celkem neplechu, ale pokud má takové problémy s vibrací a už vyměnil vše co popisuje za takovou raketu, tak předpokládám, že kola si nechal vyvažovat hned v začátku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 A co tlumiče v jakém jsou stavu?? A veškeré uložení tlumičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 7. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Ked vam poviem tak isto ma zimne gumi asik rocne a robi mi to aj na nich aj na zmnych gumach mi to hadze ako i na letnych a aj ked som mal gumy continental tak mi to robilo a aj ked ma teraz gumy dunlopy tak je to to iste takze kolesami to nebude a vyvazovali sa hned pri kupe lebo som kupoval od jedneho predavajuceho aj gumy aj elektrony a nieje to ziadna cina vsetkovyxroba deutch a tlmice som kupoval asik pred dvomi rokmi znacki bilstain a spruziny mam od vyrobi este neboli menene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 7. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 a tlmice mi robili vservise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Jo pánové. Kupříkladu takový Vraník (český protektor) je pneu (dá-li se to tak vůbec nazvat), které prostě ideálně vyvážit nejde. Na nový disk to po nás chtělo 250 gramů závaží . Sranda je v tom, že když se podaří nakonec takový protektor vyvážit, stačí pár stovek kilometrů a je to zase rozhozený. Takže je docela dost možné, že sice Jakubovi kola vyvážili, ale zase se to rozkoplo. Možná aušus gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 to asi tím nebude,protože psal že mu to dělá na vícero kolech a pneumatikách.Jinak k té nevývaze 250gm tak to se snad už ani nevyvažuje ne.To je na reklamaci.Nejde najebat na kolo 1/4kg závaží.Hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 co stabilizátor?brzdy?geometrie?Pokud ti to dělalo předtím a dělá to i po výměně toho všeho co jsi napsal tak to musí být věc na kterou se nebral ohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 aj pred tim mi to robilo a gumi ma aj mojsvagor tie iste a jemu to nerobia gumy su ok geometria hje ok stabilizator tak to neviem takze uz iba asik servo hrebenove riadenie mi ide do uvahy lebo aj volant mi ide tazko a zasejava sa takze neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Tak dneska som bol este raz na geometrii a neuverite ako to dopadlo hrozne predok je cely v prdely a najhorsie na tom je ze v servise mi povedali ze sa to neda urobit neda sa to dat do vlastnej polohy ako to ma bit tak to ma milo prekvapilo takze teraz neviem co a kde to mam dat urobit prikladam vam aj obrazky s geometrie vysledok a prikladam aj obrazky ako ma namontovane capy na tyci to ked som vydel tak som mal dost hosi poradte mi akoto mam dat na svoje miesto elbo ma stoho picne v servise mi s tim nevedeli nic urobit a serie ma to riadne a horise na tom je ze vybracie stale pretrvavaju skusal som aj ine kolesa s gumami ale aj tak mi vybruje ten volant. akurat co mi urobili na geometri je zmiehavost a kolesa mam ako na tatre predne a tak neviem co s tim a vraveli mi ze mam napravnicu ohnutu alebo nieco tam ale ja som buracku nemal a ani nic podobne takze v chybe napravnice to urcite nebude kuknite sa mi nato dikes Editováno: 12. Květen 2014, autor: vonsakjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 a este dneska som bol prevazovat kolesa pretoze ked som prutko zabrzdil tak mi strasne zacalo trhat, vybrovat volantom tak som si mysles ze je to tym ale po vyvazeni kolies som sa prekvapil ze to tim nebolo a teraz rozmyslam ze dufam nemam zle alebo pokrivene kotuce alebo nieco okolo toho brzdy som menil asik pred rokom a pol a su este polovicne a znacka je brembo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 tak vidíš geometrie nic moc jak jsem psal a ty brzdy těžko říct.To zvedni,dej neutrál a toč ručně těmi kotouči.Poznáš jestli to máš na pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 (editace) To auto dostalo ránu jako prase, nebo bylo bouraný A podle toho výjezdu je v prdeli odklon i na pravém zadku, takže bych to hádal na bouračku z pravé strany Editováno: 13. Květen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 auto urcite nebolo burane lebo som to bral od znameho a pred vymenou capou to takto nevizeralo a jedine co sa mi stalo tak viem ze som raz vysiel na nejaky obrubnik a bola to dost riadna rana tak ci to aj tim emoze bit ale neviem a co bi ste mi poradili co treba tam vimenit ale zeby toto robilo vpliv na ten volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 napravnicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 To samozřejmě má vliv, a to hodně moc. Je to hnuté jako prase, ale vůbec se mi nezdá, že na nápravnici. Jako by to hlavní spodní rameno bylo delší. každopádně to musí dělat brajgl jako prase. A to na první pohled je vidět, že ty ramena tam nejsou dlouho. Nějak se mi to celé nezdá, při takovém odklonu by ta najebaná nápravnice byla vidět. Nejideálnější je, kdyby sis půjčil obě spodní ramena (třeba u nějakého prodejce) a porovnal přesně s těmi Tvými. Ty zadní ramena jsou totiž do takového oblouku. Pokud by to byl nějaký aušus, což by mohl být (třeba Starline), tak bych docela věřil tomu, že ty zadní ramena nebud mít ten správný oblouk (budou delší), nebo je tam nějaký ZK (zásah kutila). Zkus si obě ramena půjčit u prodejce nebo na vrakárně a porovnej to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Wow. To si děláš srandu s tím předkem. To montovali v autorizáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 supe ale nic nevidim tam ohnute aj som si to meral skusal a nic vobev a mam stare ramena doma nehal som si ich tak to porovnam ale nemyslim si ze bi bolo dlhsie ked prava strana sedi a lava nie ale skusim to zajtra premerat s druhimi a uvidim no a to ti poviem robi to iny bajgl a znacku co som kupoval cely komplet tak je to znacka SWAG Made in Germany tak si myslim ze to nieje ausus ked som zato dal 430e ale chyba sa urcite mohla stat ze tam dali dlhsie ale zajtra to urcite premeram a hej robili mi to v servise a tiez sa cudujem ako to tam mohli namontovat ked to je tak krivo hruuza uvidime zajtra co to povie A este som rozmislal ci nahodou ta torzna tic ci co tom tam je pod celym autom asik stabilizacna ci niehe aj ta prihnuta dnu ale co ked na nej nevidim ziadny naznak poskodenia ale uvidiem ozvem sa zajtra co a ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 jak dlouho to máš ze servisu doma?pokud to udělali blbě jako že asi ano když ti i Sup píše že to je hnus tak to tam vrať a urguj.Pokud to není samozřejmě už dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Tak to je vidět i na te fotce druhé jak ten čep drhne. Tohle je prostě špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.