brunoos Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 (editace) Vyndal jsem stare autoradio a zjistil jsem, že první majitel se už pořadně hrabal v kabelech k autoradiu - vypada to tam přišerně a nechapu co dělal. Chtěl jsem se zeptat zda by byl problém vyměnit kompletní kabelaž k autoradiu - přesnějí řečeno kabely černé svorkovnice - kam až vedou - je pod přistrojovkou ještě někde nějaký spoj. Hledal jsem v Etce i v DP ale nic jsem nenašel. Dík moc. Editováno: 4. Září 2006, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 To tedy fakt nevím, jestli by ti to stálo za to, hlavně bych si zkontroloval napájecí přívody, jinak hlavně aby to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 ak daš dolu palubku tak ten kabel vedie od radia doprava k zväzku za palubkou čiže niekde tam to nanovo napojiť ak by si chcel a pekne zaizolovať zmrštovacimi bužirkami a paskou. o komplet kabelaži meniť ani nemysli teda mne by sa nechcelo rozoberať ten zväzok hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.