Gorol Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Pokud mám zapnutý cyklovač stěračů, tak po cca 5.min dojde k zablokování centrální řidicí jednotky. Stěrače se přepnou na rychlý chod a nejdou nijak vypnout. Vše co řídí centrální jednotka nefunguje (blinkry, klakson, ohřev zadního okna ...). Když připojím auto na počítač (v době poruchy) nedokáže se spojit s centrální jednotkou. Po krátké vytažení pojistky od cetrálni jednotky je zase vše OK. PROSÍM nevíte někdo co s tím dělat? Mám fabii sedan 1,4 clasik 2002. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Já bych zkusil odkódovat hlídání řízení spotřebičů.odečti z kódování 0004.Víc neporadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorol Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Já bych zkusil odkódovat hlídání řízení spotřebičů.odečti z kódování 0004.Víc neporadím Mohl by jsi mi blíže vysvětlit co se s tím stane po odkodování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 vyzkoušej a uvidíš jestli to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 při vysoké zátěží altíku prostě BSG odpojuje to co uzná za vhodné.Třebas to pomůže,třebas né.Na dálku ti asi těžko někdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorol Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Ale pokud jedu se stirači na na 1, nebo 2 rychlost tak to nevypne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 vyzkoušej a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorol Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 (editace) Na centrální řídicí jednotce mám kod 1032. Jestli to správně chápu tak to znamená: 1024 - impulzem řízené odjišťování zámku víka zavazadlového prostoru 8 - řízení vnitřního osvětlení celkem - 1032 Neni náhodou už hlídání zátěže zrušené ? Editováno: 5. Září 2006, autor: Gorol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Asi jo.Tak to tam zkus dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorol Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Ale to už tam bylo. Co by se stal, kdybych tam nastavil jenom nulu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.