Marda Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Chlapi, poraďte, kde mně vymění rozvody v Brně? Zjistil jsem, že si na to někteří netroufnou... z jednoho autorizovaného servisu Škoda mám nabídku na 23tis., což mně připadá hodně :-( Předem dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 zkus www.topcarcentrum.cz v zastavce za Rosicema, je to servis meho kamosa, treba ti pomuzou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi70 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Ahoj. 23 litrů je opravdu moc, desítku určitě můžeš ušetřit. Já si díly objednal sám a v servisu jsem zaplatil 4 litry za práci, samozřejmě se zárukou. Taky mne odmítli v několika servisech, že s tím nemají zkušenosti. Ale TSI motorů už jezdí hodně, takže ochotných servisů bude pořád víc. Jestli budeš chtít, napíšu Ti, co, kde a za kolik jsem objednával loni v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marda Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Ahoj, v tom Topcarcentrumu to vzdali, prý to nezvládnou :-) Nakonec mně to udělali ve škodovce Autocentrum K.E.I., takřka na počkání a cca za 11tis (rozvody) + cca 4tis. představovač, který byl již prasklý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Dusílek Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 (editace) Motor 1.8 tsi, 118 kw, rv 2012. Výměna rozvodů, s kryty rozvodů, sada. Cena 14500,-. Práce 6500,-. Výměna při 150 000 km. Rozvody byly slyšet při startování. Po rozebrání byl napínák řetězu vylezlí na maximum .Řetěz už nešel napnout. Po demontáži rozvodů řetěz drhl o víko rozvodů. Byla vidět vydřená rýha. Měněno za pět dvanáct. Editováno: 23. leden 2020, autor: Otto Dusílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.