Publikováno Květen 18, 201411 r Zdravím, prošel jsem vlákna tady ve Fabii II, ale nikde jsem to nenašel a na Octavii jsou informace neúplné. Chci vyměnit v Octavii II RS mlhovky za LED světla z Fabie II RS. Prohození skel, aby mi pasovaly to nárazníku, to jsem našel v oddělení Octavie, ale tady bych potřeboval poradit, jestli někdo nevíte, jakou mají LEDky patici. potřebuju koupit protikus. Díky za info.
Srpen 29, 201411 r Já tyhle světla budu dávat na mého roomstera,ve skodovce k tomu mají komplet kabelaz i s paticama za necelou tisícovku
Srpen 30, 201411 r Autor Hoď prosím odkaz... akorát tobě to bude pasovat asi tak jak to koupíš ne? Nebo to budeš taky upravovat?
Srpen 30, 201411 r světla budu mít odtud ..... http://auto.bazos.cz/inzerat/38310815/DENNI-LED-SVICENI-LP-SKODA-5J0941067-5J0941068.php kabeláž má objednací kod BEA 700 002 upravovat to určo nebudu, pač by to prý ( podle technika ve škodovce) mělo sedět Upraveno Srpen 30, 201411 r od freevisio
Srpen 30, 201411 r Autor Jo to by mělo, v tom je problém. Na OII RS předFL to nepasuje a musí se to kuchat a dát do původních mlhovek, proto řeším tu kabeláž
Srpen 31, 201411 r Jasan... Kolega to tak udělal na F1 má tu někde fotky s postupem... Mrkni na to.. Myslím že je pod názvem pokladnička
Srpen 31, 201411 r Autor Našel jsem topick (spoustu úprav), ale o LEDkách nic... Pokud bys našel přímo odkaz na to řešení, tak ho sem hoď
Srpen 31, 201411 r montoval to na tohle auto... klidně mu napiš co a jak určo rád poradí... http://forum.skodahome.cz/user/691-martikk/
Srpen 31, 201411 r Autor Tak dotaz poslán, uvidíme... Rozhodně nějak to budu řešit a dám sem postup až to budu mít i s fotkama - nikde sem to nenašel, tak se to bude možná hodit někomu.
Říjen 1, 201410 r Ahoj, mám fabii II rok výroby 2010, bez mlhovek. Chtěl bych tam dodělat mlhovky s integrovaným denním svicením, jak velky problém je to? Samozřejmě koupím mlhovky s denním svícením, ale co kabeláž? Předem děkuji za rady. Michal
Říjen 1, 201410 r Autor Tak tak, buď koupíš mlhovky, nebo LED denní svícení. Nebo OSRAM dělá nějaká světla LED s funkcí mlhovek a když se dopasují tak se vejdou na Fabii
Říjen 1, 201410 r o.k, tak to bude denní svícení. Jak to bude s kabeláží k dennímu svícení? Je to problém dodělat? Děkuji
Říjen 2, 201410 r Ani ne, minus najdes vicemene kdekoli a plzs musis natahnout ke spinaci svetel, prepinovat tak ze po nastartovani se roznou denni , a po otoceni shasnou a budou svitit uz normalni
Říjen 2, 201410 r Autor Počkej, ty máš MR2010, takže máš už tu mlhovku s denním svícením ne? To potom budeš mít obojí, jak mlhovky, tak denní svícení (normální, nebo s LED žárovkou)...
Říjen 2, 201410 r Autor Proto se ptm, abychom mu neříkali něco co vlastně není pravda. Pokud má předFL, tak může mít buď LED, nebo Mlhovky, pokud má FL, tak bude mít mlhovky + denní origo, nebo dá LEDžárovku. V tom případě musí tahat ještě kabely pro mlhovky
Říjen 2, 201410 r myslel jsem, že tam dám tyhle: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j0941701b-predni-leva-mlhovka-oe-18364.html jenom nevím, jestli je tam někde elektrika připravená (zaslepená) nebo jestli se musí koupit ektrika a natahat někam do štekrů. Dík
Říjen 2, 201410 r Autor No připravené to určitě není, takže natahat. Není nic jednoduššího, než odendat kryt mlhovek co tam teď máš a podívat se, jestli tam náhodou nevysí konektor ale na 99% tam nebude. A ještě jedna věc je a to je jednotka, jestli ti to BSG bude podporovat (nebo jestli to u Fabie není BSG, tak prostě jednotka co má na strarost svícení)
Říjen 2, 201410 r Tak pokud jde o fl tak prace jak na kostele, kable tam nebudou , a urcite vymenit bsg
Říjen 2, 201410 r o.k, děkuji za rady. Tak nejsnaší bude tam dát jen denní svícení a vzít jsi 12 V ze spátečky a natáhnout kabel k přepínači světel. Děkuji
Říjen 5, 201410 r A ked mám scouta a mám hmlovky a chcel by som tam dať origo led denné svietenie, tak čo to obnáša ? Okrem samotných led svetiel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.