Publikováno Květen 21, 201411 r Máte také konce kebelů k čidlům nedoizolované do konce černou páskou? Nebude v tom do budoucna problém? Mám pocit, že ty tenké káblíky se mohou ulomit. Je to třeba řešit reklamací?
Květen 21, 201411 r Autor Nevěděl jsem, omlouvám se za dotaz. Kupoval jsem auto po 8 letech a tam to tak nebylo. Díky.
Květen 22, 201411 r A není to záměr, místo úspory? Takhle se podle všeho mnohem lépe něco v elektrice hledá... když pak nastane nějaký problém...
Květen 22, 201411 r já si myslím, že to záměr určitě je... mimo to co píšeš jsou konce kabelů určitě odolnější i mechanicky i když to tak asi nevypadá...
Květen 28, 201411 r chytil som pekne krasne pasku a dorobil co soudruzi neurobili....nevedel som sa na to divat
Květen 28, 201411 r aby to nebyla chyba a nekondenzovala tam někde vlhkost nebo tak něco - všichni se tu bojí za jakoukoliv drobnost ztráty záruky, naopak z této neautorizované úpravy bych měl trochu obavu, i když od přírody nejsem paranoidní...
Květen 28, 201411 r chytil som pekne krasne pasku a dorobil co soudruzi neurobili.... neblázni.... ....to už je trošku prehnané..nič v zlom
Květen 29, 201411 r ano moze sa to stat prehnane ale mal som zvieraciu navstevu..kunu... a sice nic okrem chlpov po sebe nenechala ale ked som uz riesil temu "obrana proti kune" tak som tie hole kabliky trosku poistil...doplnkovou izolaciov sa nemoze nic pokazit a vyzera to uhladnejsie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.