Malta Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 dělali jsme v té době novou kuchyň a potřeboval jsem přidělat pod linku LED zářivkou trubici a odmítl jsem cokoli vrtat, takže volba padla na Mamut Glue http://www.denbraven.cz/ms-polymerni-lepidla-a-tmely/0440-mamut-glue-high-tack-51-cz1.html od Bravena, koupeno v Globusu-Baumarktu (budou to mít v každém hobby marketu) a jelikož je to tuba jak bývá silikon a spotřeba nula nula nic, použil jsem to i pro tento účel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 2. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Aaah, Mamut nikdy nesklame Len v tomto pripade by som sa bal tepelnej odolnosti - dokonca na samotnom prilozenom linku uvadzaju max 95 stupnov... Ci okolie plastoveho krytu nie je vystavene az takemuto velkemu teplu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 to určitě ne, takové teplo na tom plastu určo nebude ... nevím jak v létě, ale teď po dojezdu ruku na tom udržíš bez problémů. ten prostor je otevřený, proudí okolo vzduch, takže se to určitě neohřeje natolik, aby tam byla takováto teplota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.