Únor 20, 201510 r dělali jsme v té době novou kuchyň a potřeboval jsem přidělat pod linku LED zářivkou trubici a odmítl jsem cokoli vrtat, takže volba padla na Mamut Glue http://www.denbraven.cz/ms-polymerni-lepidla-a-tmely/0440-mamut-glue-high-tack-51-cz1.html od Bravena, koupeno v Globusu-Baumarktu (budou to mít v každém hobby marketu) a jelikož je to tuba jak bývá silikon a spotřeba nula nula nic, použil jsem to i pro tento účel
Březen 2, 201510 r Autor Aaah, Mamut nikdy nesklame Len v tomto pripade by som sa bal tepelnej odolnosti - dokonca na samotnom prilozenom linku uvadzaju max 95 stupnov... Ci okolie plastoveho krytu nie je vystavene az takemuto velkemu teplu?
Březen 2, 201510 r to určitě ne, takové teplo na tom plastu určo nebude ... nevím jak v létě, ale teď po dojezdu ruku na tom udržíš bez problémů. ten prostor je otevřený, proudí okolo vzduch, takže se to určitě neohřeje natolik, aby tam byla takováto teplota
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.