SniperWolf Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Chlapi sice mi zatial vsetko slape ako ma ale vsimol som si ze vymenit ziarovku v smerovkach v prednych svetlometoch bude asi zabava...v navode som nenasiel nic ..menil to niekto alebo aspon to niekto skusal? btw. mam klasika halogeny nie xenon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Citace z manuálu: "V tomto Návodu k obsluze je popsaná pouze výměna žárovek, které je možné měnit svépomocí a při jejichž výměně se nepředpokládají vážnější komplikace. Výměnu ostatních žárovek provádí odborný servis." Že by to byl tento případ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 tak nějak! souhlas.... to bylo už u první Fábie, kde se musela u některých motorizací vyndat baterka nebo sání, podle toho na které straně to bylo... popravdě, aut jsem měl již několik, ale co mi až kam paměť sahá blinkrové odolné žárovky jsem nikdy neměnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 ale ano ano viem ze je to ten pripad len je zaujimave ze je tam miesta dost ale oni tam proste neurobili otvor...no a co sa vymeny tyka menil by som ich koli farbe...myslim tym aby nevypadali oranzovo ale napr strieborne....ani ja sa nepamatam zeby mi chcipla ziarovka v blinkroch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Tak to se asi bude muset světlomet vymontovat a rozebrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 ano vypada to tak ale rozhodne to robit nebudem...skoda troska ma to hneva ale zmierim sa s tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Se vrta dura dyztak a zadela krytkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 28. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Ahojte. Akurat to riesim. V skodovke mi povedali ze naraznik musi ist dole, svetlo von, do svetla sa vyreze otvor, a potom sa objedna servisna krytka (6€) s tesnenim a dvoma skrutkami a nasrubuje sa na ten vyrezany otvor. Chcu za to 80€, inac ziarovka do prednych smeroviek stoji 30€. Chore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 tu je navod ako nato bez zhadzovania naraznika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 misor1994 - myslím, že tu ale chlapi řeší přední žárovky, speciálně před FL, protože FL není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) @Zdenek PastorekNo ved v tom vlakne je aj navod na predne svetla, konkretne tu treba si precitat skor, nez nieco napises sam som tie ziarovky menil a je to des. Editováno: 1. Srpen 2018, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Na FL to už vyřešili, což mě potěšilo, takže toto mě naštěstí nepotkalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.