Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zravím všechny, nedávno jsem koupil Superba a všiml jsem si,že nemám v nabídce v maxidotu možnost deaktivovat natáčecí světla, v předchozí OII FL a Yetim jsem to měl. Jde to nějak dokódovat ? Samo že mám bixeny a natáčecí světla,normálně fungují

Můžu sem hodit kódování, co jsem tak zběžně koukal,tak vypadá vše nakódováno tak nevím kde je chyba. (VAG mám)

Díky za odpovědi.

Upraveno od mirdas

Dobrý den chci se zeptat, proč to chcete deaktivovat?

• Autor

Nejde mi ani tolik o deaktivaci samotnou jako o to zda je vše správně nakódováno a jelikož jsem puntičkář tak chci mít vše jak má být :kol-28: U všech dřívějších škodovek jsem to v nabídce měl...

Nic takoveho v maxidotu nemam

Taky ne, ani u jiných SII jsem to neviděl.

Já myslel, že natáčení funguje jen v poloze AUTO.

• Autor

V návodu k obsluze je to na str. 27 popsané :

má se zobrazovat v základní nabídce pod MFD,Navigace,Telefon... pod Nastavením je také položka asistent,ale to je na PDC.

Položka
Assistant (Asistent)
je zobrazena pouze tehdy, je-li vozidlo vybaveno
dynamickými natáčecími světlomety*

a tuto položku tam právě nemám

:kol-32:

Upraveno od mirdas

Aha. Tak položku asistent mám. Pod ní je nastavení PDC. Mám rádio Bolero.

• Autor

To jo,ale pokud máš natáčecí světla tak bys měl mít ještě další položku asistent pro ty světla.

• Autor

Koukal jsem do návodu a je tam, že asistent světel se zapína spínačem světel na auto. Ani mi není jasné, co bys tam chtěl akt/deakt. Jestli nemyslíš funkce denní/LH/CH/Anglie.

V MAXI dotu jsem to nenašel - mám tam jen assistent rozpoznání únavy. AFS se dá vypnout natvrdo. Že dáš ovladač světel nadoraz doprava - natvrdo zapneš xenony a vypneš tím funkci AFS...

Upraveno od dell

• Autor

Takhle to má OII FL,Yeti...

post-4253-0-22576900-1402474512_thumb.jp

post-4253-0-03701500-1402474519_thumb.jp

No nevím proč bych to mel vypinat a u superbu sem to nikde neviděl.

• Autor

Vypínat to nepotřebuju, ale když to tam má být tak mě zajímá proč to tam nemám. Chtěl jsem třeba vědět jestli se v tom někdo předtím nehrabal a není tam něco jinak nakódované.

Je to první auto u kterého čtu návod celý,protože je tam moooc funkcí :kol-48:

Tak to tam nemám. Ale chápu, že by někdo mohl chtít mít funkci AUTO bez natáčení světel.

ty hele, já mam pocit, že v S2 jsou xenony by desing natáčecí a vypnutí nepodporují, proto to ani není v maxíku. Mně to natáčení vyhovuje, div, na co všechno němci všechno ve vývoji aut nepřijdou :)

Jak bylo psáno výše. Vypíná se to otočením spínače doprava na tlumená světla. Což v případě snížené viditelnosti a nutnosti zapnout potkávačky se tata funkce vypne. To trochu nedomysleli.

proč nedomysleli, mě to přijde ok....ale co kus, to názor :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.