Danda69 Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 (editace) Zdravím chtěla jsem se zeptat mám vylágrovaný motor v octavii 1,6 55 kw typ AEE. Dostal se mi do ruk motor 1,6 55 kw z felicie a potrebovala bych vedět drív nez budu někoho s tím otravovat zda to jde prekopat do té mé octavie. Díky za odpověd. Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Pokiaľ viem tak Octavia AEE a Felicia AEE majú iný blok pri prevodovke takže to nepôjde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danda69 Vloženo 27. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Aha a krom toho bloku je ostatni stejny? jako ze by se pouzil muj blok a zbytek z feldy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 ak máš motor vylágrovaný - čo v prípade AEE najčastejšie vybehané valce tak si starým blokom nepomôžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 pokud je stejnej kod motoru tak to musí sedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Sedí to tam jak prdel na hrnec. Stejný kód motoru= stejný motor. Vše ostatní je neznalost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix95 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) Není to stejný... Sám jsi neznalost sama. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10746 http://skoda-virt.cz/cz/forum/motor-1/145064-felicia-1-6-vs-octavia-1-6/ Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Romix95 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 asi tak , a sú aj iné motory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.