iphonik4 Vloženo 29. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 (editace) Presne tak:( i kia... A radeji na to nebudu vubec sahat:D at to opada samo. Zajimave je, ze se to vsem loupe na stejnem miste:O Editováno: 29. Červen 2014, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jago007 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Ja to tiez nejdem riesit.Na to lupanie priSPZ sa pojdem opytat do skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Takže já to mám takto: a oprýskaná maska: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Tak to mas na podobnem miste (ten naraznik). Nastesti to neni videt:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 A proto na to dlabu (navíc je to plast, takže koroze nehrozí). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Vůbec bych to neřešil mám 2,5 roku starého Yetiho a loupe se mi chrom z mřížky a ve Škodovce mi řekl kámoš že je to normální že to samý se děje i u Oktávie s maskou i nárazníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Ja nevim, ale nechat se uchlacholit tim ze je to normalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 6. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Hmmm tak to s tím chromem bych se už uchlácholit nenechal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.