zipoman Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Ahoj mám motor 1.8 bzb a nemá výkon,z brzdy výsledek 100kw a 190nm, jak atmosféra bez turba, v čem může být problém, má tam byt ventyl na ovladani kde se nachází a jak vyměnit. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 co diagnostika? at ti změří kolik plní turbo a jak se reguluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 29. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Tlačí málo, 0,2 - 03 regulace bude na Vagu taky vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 jo bude, je vidět v grafu plnící tlak k požadovanému a jak to regulace zreguluje, když jí to trvá tak to právě jednotka shodí do nouzáku aby to netlačilo furt moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Do nouzáku nepadá, byl mi doporučen ventil na turbu, časem prý propouští a turbo nenatlačí. http://katalog.haspa.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=5331_5344_6133_24271&products_id=399900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Pokud se nepletu mel by jsi mít už právě novější provedení ne? Co ti píše diag.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Motor BZB je ten nejstarší, fyzicky jsem se na něj nekoukal, ale byl mi doporučen jako častý problém, kde přepouští tlak a turbo nenafoukne, diag nic nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Jj tak v to případě jdi po něm mohla by být pretrzena membrána.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Již mam objednáno, zítra k vyzvednutí. Neměnil někdo tento ventil, půjde to když vlezu pod auto? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 8. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Tak klapka vyměněná, původní byla celá natržená, výkon šel nahoru ale vůz pořád nemá spodek, nejvyšší krouťák v 4580 ot do té doby roste. V čem hledat problém, když motor nemá spodek? Asi těžko radit že :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Po výměně ventilu to vypadá takto, co může způsobit málo krouťáku dole, ale přitom nahoře výkon po chipu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 21. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Když tak kdo by chtěl pomoci tak přikládám log http://leteckaposta.cz/363406650 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 (editace) Dobry den, prosim vas, jak zlozita je vymena turba na motoru CDAA ? Mechanik mi rika, ze teda nema volny zvedak a pry je k tomu potreba demontovat napravnici. Jedna se o slaby vykon a chybu P0234, overboost condition Diky. Editováno: 12. Říjen 2022, autor: denial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.