dan_bilek Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Zdravim Chtěl bych se zeptat, zda někdo z Vás neví jak udělat u Rapidu, aby při nastartování se rozsvítili automaticky xenony místo denního svícení. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Nepochopil jsem, co tě k tomu vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 přes diagnostiku to půjde aktivovat, není problém udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klimpi Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 (editace) Nejde to prez diagnostiku musi se to udelat silove. Me to predelaval kolega co dela na El.repase ve skodovce. Editováno: 30. Srpen 2014, autor: Klimpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ahoj vsem, cetl jsem ted navod na Rapida od 05/2014 a na spinaci svetel je zminena nova poloha - auto - a jestli jsem dobre pochopil, tak by melo na zaklade pokynu snimace dojit k automatickemu sepnuti potkavacich svetel... Dale by se mela objevit i funkce coming/home, leaving home.... Coz by bylo super, doufam ze to tam budu mit, az se dockam noveho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Pokud sis objednal auto se svetelnym sensorem, tak to tam mit budes, jinak bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 AHA - uz to vidim v ceniku - 5500 za tuto funkci, takze nic, u me vyhral v tehle cene paket dynamic, holt budu muset v tunelech rozsvecet a pri desti nezapominat - v utery na D1 u Brna dest jak svin a min 4 auta jely jen na denni sviceni, vzadu nic rozsvicenyho - hodne neprijemny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 takových čuráků jezdí u nás spousta!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 njn, ale platit pokuty bude jen moje tchyne, jedouci v "obci" (bez zastavby) zavratnych 63 km/h... sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 AHA - uz to vidim v ceniku - 5500 za tuto funkci, takze nic, u me vyhral v tehle cene paket dynamic, holt budu muset v tunelech rozsvecet a pri desti nezapominat - v utery na D1 u Brna dest jak svin a min 4 auta jely jen na denni sviceni, vzadu nic rozsvicenyho - hodne neprijemny..... já když jsem čekal na auto a mohl jsem ještě upravit objednávku, tak přišla do ceníku tahle "vychtávka" ale pár dní tam byla chyba a byla asi za 2300 - 2700 - teď přesně nevím, jsem to měl přiobjednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.