Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim

Chtěl bych se zeptat, zda někdo z Vás neví jak udělat u Rapidu, aby při nastartování se rozsvítili automaticky xenony místo denního svícení.

Děkuji

Nepochopil jsem, co tě k tomu vede

přes diagnostiku to půjde aktivovat, není problém udělat.

• 1 měsíc později...

Nejde to prez diagnostiku musi se to udelat silove.

Me to predelaval kolega co dela na El.repase ve skodovce.

Upraveno od Klimpi

• 2 týdny později...

Ahoj vsem, cetl jsem ted navod na Rapida od 05/2014 a na spinaci svetel je zminena nova poloha - auto - a jestli jsem dobre pochopil, tak by melo na zaklade pokynu snimace dojit k automatickemu sepnuti potkavacich svetel... Dale by se mela objevit i funkce coming/home, leaving home.... Coz by bylo super, doufam ze to tam budu mit, az se dockam noveho :-)

Pokud sis objednal auto se svetelnym sensorem, tak to tam mit budes, jinak bohuzel.

AHA - uz to vidim v ceniku - 5500 za tuto funkci, takze nic, u me vyhral v tehle cene paket dynamic, holt budu muset v tunelech rozsvecet a pri desti nezapominat - v utery na D1 u Brna dest jak svin a  min 4 auta jely jen na denni sviceni, vzadu nic rozsvicenyho - hodne neprijemny..... 

takových čuráků jezdí u nás spousta!!!

njn, ale platit pokuty bude jen moje tchyne, jedouci v "obci" (bez zastavby) zavratnych 63 km/h... sry za OT

AHA - uz to vidim v ceniku - 5500 za tuto funkci, takze nic, u me vyhral v tehle cene paket dynamic, holt budu muset v tunelech rozsvecet a pri desti nezapominat - v utery na D1 u Brna dest jak svin a  min 4 auta jely jen na denni sviceni, vzadu nic rozsvicenyho - hodne neprijemny..... 

já když jsem čekal na auto a mohl jsem ještě upravit objednávku, tak přišla do ceníku tahle "vychtávka" ale pár dní tam byla chyba a byla asi za 2300 - 2700 - teď přesně nevím, jsem to měl přiobjednat :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.