Publikováno Červen 30, 201411 r Zdravim Chtěl bych se zeptat, zda někdo z Vás neví jak udělat u Rapidu, aby při nastartování se rozsvítili automaticky xenony místo denního svícení. Děkuji
Srpen 30, 201411 r Nejde to prez diagnostiku musi se to udelat silove. Me to predelaval kolega co dela na El.repase ve skodovce. Upraveno Srpen 30, 201411 r od Klimpi
Září 11, 201411 r Ahoj vsem, cetl jsem ted navod na Rapida od 05/2014 a na spinaci svetel je zminena nova poloha - auto - a jestli jsem dobre pochopil, tak by melo na zaklade pokynu snimace dojit k automatickemu sepnuti potkavacich svetel... Dale by se mela objevit i funkce coming/home, leaving home.... Coz by bylo super, doufam ze to tam budu mit, az se dockam noveho :-)
Září 11, 201411 r Pokud sis objednal auto se svetelnym sensorem, tak to tam mit budes, jinak bohuzel.
Září 11, 201411 r AHA - uz to vidim v ceniku - 5500 za tuto funkci, takze nic, u me vyhral v tehle cene paket dynamic, holt budu muset v tunelech rozsvecet a pri desti nezapominat - v utery na D1 u Brna dest jak svin a min 4 auta jely jen na denni sviceni, vzadu nic rozsvicenyho - hodne neprijemny.....
Září 11, 201411 r njn, ale platit pokuty bude jen moje tchyne, jedouci v "obci" (bez zastavby) zavratnych 63 km/h... sry za OT
Září 12, 201411 r AHA - uz to vidim v ceniku - 5500 za tuto funkci, takze nic, u me vyhral v tehle cene paket dynamic, holt budu muset v tunelech rozsvecet a pri desti nezapominat - v utery na D1 u Brna dest jak svin a min 4 auta jely jen na denni sviceni, vzadu nic rozsvicenyho - hodne neprijemny..... já když jsem čekal na auto a mohl jsem ještě upravit objednávku, tak přišla do ceníku tahle "vychtávka" ale pár dní tam byla chyba a byla asi za 2300 - 2700 - teď přesně nevím, jsem to měl přiobjednat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.