moriakoj Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Ahojte - je mozne 12V zasuvku v kufri ''preprogramovat" aby bola aktivna iba pri nastartovanom aute (pretocenom kluci v zapalovani)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Oživím toto téma, ale s jiným dotazem. Jak je vyřešno napojení zásuvky? Je to formou svorkovnice tj. zásuvku vycvaknu nebo jsou dráty napinované přímo do ní? V zásuvce se kus ulomil a nefunguje, tak ji potřebuji vyměnit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 (editace) Je tam svorkovnice. Zásuvka myslím konkrétně tato 1J0919309B (s kablíkem). Editováno: 9. Březen 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Dík, takže výměnu zvládnu sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Určitě, jen ještě ověř, jakou zásuvku tam přesně máš. Ono je to asi jedno, ten konektor by měl být stejný, ale pro jistotu. Ta 1J0919309B je tuším zapalovač s kablíkem a bez krytky a 1J0919309 je zase zásuvka s bez kablíku a s krytkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Kdysi jsem to tady už zjišťoval a pro SII by to měl být díl 1K0919309, to si potvrdím v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Záleží, jestli tam máš krytku? Když to zadáš na Google, tak ti vyběhnou právě dvě varianty. Podle ETKY je tam opravdu 1K0919309, ale namalovaný je tam právě i ten kablík. A teď babo raď. Na tvém místě bych to první zdemontoval. Ale jak jsem již psal, podle mě je to zaměnitelné, ten konektor bude stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Krytka tu mám, ale z rozpisu v etce, který jsem tady získal jsem pochopil, že se nasadí jako samostatný díl na zásuvku samu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.