Lukyluk Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 chtěl bych se zeptat, s jakýma sadama máte zkušenosti? Především myslím, kdyby jste mi poradily stránky odkud nakupujete atd .. nebo které máte a spokojenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Ahoj. Hanza-autodily.cz a kup sadu contitech dodavaji ji do prvovyroby. Zaroven vymen vodni pumpu a termostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Mám INA od hanzy uz cca 75tis km a dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 jj, sadu INA (s řemenem většinou Dayco) nebo Contitech (WP3 - s vodní pumpou). Nakupuju Trost, Autokelly nebo cc-autodily.cz a hanza-autodily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 8. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 díky.. vidím, že hodně nakupujete u Hanza-autodíly...tak to tam také zkusím :-) brc. majkl díky ...koupím tedy tu sadu Contitech pokud jí dávají do prvovýroby :-) a ten termostat, se většinou taky mění jj, že u těch 2.8 odchází? Jasný s vodní pumpu počítám..jen teda nevím kterou tu značku z těch čtyř nabízených co tam má vzít poradíte ? je tam od značky Graf, pak Hella, Ruville a SKF A poslední dotaz ...mám koupit i ten tlumič vibrací ozubeného řemene ? Nebo se mění jen když je fakt něják v háji ? Budu rád za každou radu, protože 2.8 mám prvně a nerad bych něco zanedbal !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) tlumič vibrací určitě vyměnit také a nečekat až se podělá Editováno: 8. Červenec 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Cus za sebe ti mohu doporučit vodní Pumpu Graf sice má plastový rotor ale to vůbec nevadí sám sem ji u SEBA kupoval a říkal, že se mu jeste nikdy Graf nevrátil na reklamačku ... Vždycky ok což ostatni už maji nějaké malé % poruchovosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Ja ten napinak na 2,8 menit nebudu ale termostat vymen protoze je za rozvodama a kdyz ti vypovi dobrou dluzbu 20 tos km po rozvodech nastve to. Zas cumak dolu apod. Vodni pumpu bud ruville graf nebo SKF taky me to brzy ceka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 pánové díky moc za rady tak že jdu na to, ať už to mám z krku a můžu cpát peníze zase někam jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Po konzultaci s tatkem tlumic vibraci koupim taky, at je to cely komplet vymeneny. Jinak dnes mi prisel balik, rozvody u seba vychazeji nejlip co jsem se dival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jjames Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Zdravím všechny,jsem zde nový a jsem i čerstvý majitel superba 2.8 V6. Chtěl bych se zeptat po kolika KM se dělají rozvody?Mám najeto 287 000km tak kdy mě čekají.Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Pokud nemáš jistotu, že ty km sedí, tak je vyměň hned. Jinak co 120tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Presne tak. Hlavne vymen i hydr. napinak, vodní pumpu a pripadne termostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jjames Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Děkuji za odpovědi.... KM asi sedí na 99% procent,automobil je z ministerstva a ma servisku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Kdyby měl někdo zájem o výměnu rozvodů tak mi zbyla jedna velká kvalitní sada INA vč odborné montáže do vozu. http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/11786-rozvody-28i-superb-passat/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurdis Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 (editace) Ahoj mám Superba 1 2.8 V6. Co všechno koupit když chci vyměnit rozvody, jakou značku atd. Na kolik asi vyjdou díly a na kolik práce. Díky Editováno: 28. Září 2021, autor: Hurdis Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.