sakioda Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Nemate obrazek nebo postup jak se dostat ke kabinovemu filtru na citigo ? na oII nebo roomsteru to jde jednoduse ale tady jsem propadl ... jednoduse nevim otevrit ten kastlik kde se filtr nachazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Zkus se inspirovat tady: Poradíte někdo, jak z tohodle dostat kabinový filtr ven bez ulomení paciček apod.?Je to foceno tak, že dole je vždy část od přihrádky spolujezdce a horní část fotky je ke straně k motoru... Bohužel zde nejsou pacičky jakou byly u Fabie, které se posunuly po takových kolejích a pak to šlo oddělat. A další najdeš tady, jen to musíš vyhledat: http://forum.skodahome.cz/topic/120218-zelenáda-citigo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakioda Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Diky za info , je to docela zbytecna komplikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakioda Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Navod super, vyndane za 3s. Vymena filtru vcetne dezinfekce pak bez problemu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecekk333 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Zkus se inspirovat tady: Poradíte někdo, jak z tohodle dostat kabinový filtr ven bez ulomení paciček apod.? Je to foceno tak, že dole je vždy část od přihrádky spolujezdce a horní část fotky je ke straně k motoru... Bohužel zde nejsou pacičky jakou byly u Fabie, které se posunuly po takových kolejích a pak to šlo oddělat. A další najdeš tady, jen to musíš vyhledat: http://forum.skodahome.cz/topic/120218-zelenáda-citigo/ nepodarilo sa mi to vybrat mozes poslat navod ako.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Ono sa to zle písmom vysvetluje,ale ak si tam posvietiš a poriadne sa na to pozrieš,tak na to prídeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Navod super, vyndane za 3s. Vymena filtru vcetne dezinfekce pak bez problemu ... Jak jsi desinfikoval ? Postup? Diky. Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Po jakých intervalech by se měl měnit kabinový filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Menim kazdy rok s olejem, ofiko je tusim 30k, ale nestoji to svet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Oficiální výměna je každá 2 roky nebo 30 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Díky moc, tak filtr dnes vyměněn. A že už byl pěkně černý... No a než jsem přišel na ten patent jak to rozdělat i s návodem, to bylo něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecekk333 Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Mne sa to stále nepodarilo vybrať ani v servisu mi ho nevedel vymeniť.Neviem si rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravo Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 Mě se taky nedaří vyměnit kabiňák, protože tam vůbec nemám ty dvířka, co uzavírají prostor s filtrem! Mám jedno z prvních CitiGO (2012), takže mi tam mraky věcí chybí (třeba díry pro uchycení plastových podběhů zadní nápravy atd)...ale toto?!? Takže otázka zní kde je filtr (protože to vypadá že prostor tam je a kde jinde měl být, ale není se tam jak dostat bez kompletní demontáže toho plastovýho potrubí) a jak se k němu dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavriska Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 To je zvláštní, je možné, že ho tam z výroby nemáš. Pak by bylo nejjednodušší řešení ten otvor na ten filtr vyříznout a sehnat dvířka. Klimatizaci máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravo Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 Škodovka bez kabinoveho filtru? Ten jsem měl i na felde🤦. Klimu nemám, je to úplná základní holota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavriska Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 Aha, tak to bude tím. Citiga bez klimy kabinový filtr nemají. Neměli jsme ho ani na 2018 Active bez klimy. Ale pořád si myslím, že tam po vyříznutí otvoru půjde strčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.